Μπακού: Αεροσκάφος με 225 επιβάτες προσγειώθηκε εκτάκτως λόγω υποψίας για βόμβα

Νέο θρίλερ με αεροσκάφοςπου έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, μετά από υποψία για ύπαρξη βόμβας.

Ο λόγος για αεροσκάφος της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Ural Airlines, με τουλάχιστον 225 άτομα, το οποίο κατευθυνόταν στη Μόσχα από το Μπαχρέιν.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Αεροδρομίου στο Μπακού, η ρωσική αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν αναφορές σχετικά με μη αναγνωρισμένα αντικείμενα στο αεροσκάφος:

“Ένα αεροσκάφος της Ural Airlines Airbus A321, που πετούσε από το Μπαχρέιν στη Μόσχα, πραγματοποίησε μια ασφαλή προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Heydar Aliyev τη Δευτέρα (11.3.2019) στις 14:56 μ.μ. [10:56 GMT].

Ο λόγος για την επείγουσα προσγείωση είναι ότι ο κυβερνήτης φοβήθηκε για βόμβα”, το μήνυμα της υπηρεσίας Τύπου του αεροδρομίου της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν.

Η Ural Airlines σημείωσε ότι το πλήρωμα είχε ζητήσει συμπληρωματικό έλεγχο, προσθέτοντας ότι οι επιβάτες έχουν απομακρυνθεί και πως σύντομα θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα. 

Πηγή: Newsit.gr / Φωτογραφία αρχείο Reuters