Βόρεια Κορέα: Έκτακτη συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Μουν τζε-ιν

Συνάντηση του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο στην αποστρατικοποιημένη ζώνη – Έρχεται δυο 24ωρα μετά τη «βόμβα» Τραμπ να ακυρώσει τη συνάντηση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας – Είναι η δεύτερη συνάντησή τους σε διάστημα λίγων εβδομάδων – Συζητήθηκε η Σύνοδος ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βόρεια Κορέα

Μια συνάντηση που δεν περίμενε κανείς. Μια συνάντηση για την οποία δεν ήξερε κανείς. Μια συνάντηση που δείχνει πως τα πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά στη Βόρεια Κορέα, έχουν αλλάξει. Το μεσημέρι του Σαββάτου (26.05.2018) έγινε γνωστό ότι υπήρξε νέα συνάντηση, η δεύτερη μέσα σε μερικές εβδομάδες, ανάμεσα στον Κιμ Γιονγκ Ουν και τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν τζε ιν.

Κιμ και Μουν συναντήθηκαν στην αποστρατικοποιημένη ζώνη. Και φυσικά συναντήθηκαν εκτάκτως και υπό άκρα μυστικότητα για να συζητήσουν τι θα γίνει με τη Σύνοδο Κορυφής ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και τις ΗΠΑ. Την πολυαναμενόμενη συνάντηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Αυτή που ακυρώθηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο την περασμένη Πέμπτη και η ίδια για την οποία πάλι ο Ντόναλντ Τραμπ αφήνει τώρα όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

Πηγή Newsit.gr