Πτώση MiG-29 στα περίχωρα της Μόσχας – BINTEO

Πρώτη Δημοσίευση: 2018-10-05 11:42:11
Τελευταία Ενημέρωση: 2018-10-05 13:01:11 

 Μαχητικό αεροσκάφος MiG-29 κατέπεσε στην περιοχή Kolomensky της Μόσχας για αδιευκρίνιστες αιτίες μέχρι στιγμής, οι δύο πιλότοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία τους.

Αεριωθούμενο μαχητικό αεροσκάφος MiG-29 του Ερευνητικού Ισντιτούτου Πτήσεων Gromov, συνετρίβη νωρίτερα σήμερα στην δασώδη περιοχή Kolomensky κοντά στην πρωτεύουσα Μόσχα, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Sputnik.

«Το αεροπλάνο συνετρίβη στο δάσος κοντά στο χωριό Dmitrovskoe, οι αιτίες του περιστατικού εξετάζονται και οι δύο πιλότοι κατάφεραν να εγκαταλείψουν με επιτυχία το αεροσκάφος και είναι καλά στη υγεία τους», ανέφερε το Sputnik.

Σύμφωνα με πηγές του Sputnik είναι πολύ πιθανό η συντριβή να προκλήθηκε εξαιτίας βλάβης στο σύστημα ελέγχου του αεροσκάφους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο πιλότοι κατάφεραν να κατευθύνουν το αεροσκάφος μακρία από κατοιμένες περιοχές πριν εγκαταλείψουν το μαχητικό.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί νωρίτερα το πρωί από το αεροδρόμιο Zhukovsky, νοτιοανατολικά της Μόσχας, προκειμένου να πραγματοποιήσει δοκιμαστική πτήση.

Με πληροφορίες από Sputnik και RT.com