Εντυπωσιακή προσνήωση αεροσκάφους στο Charles De Gaulle – ΒΙΝΤΕΟ

Χθες ειδαμε εναέριο ανεφοδιασμό τριών γαλλικών αεροσκάφων απο  το αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle απο μαχητικό αεροσκάφος F18 το οποίο ειχε απονηωθεί απο το αμερικάνικο αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson (CVN 70) που και αυτο βρισκεται στον Κόλπο και συμμετέχει στον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών.

Σήμερα ηρθε η στιγμή να δούμε ενα σπάνιο γεγονός. Το μεταφορικό αεροσκάφος C-2A Greyhound προσνηώνεται στο γαλλικό αεροπλανοφόρο  Charles De Gaulle. Στα πλάνα θα δείτε το αεροσκάφος να εκτελεί μια άριστη προσνήωση στο  Charles De Gaulle, τόσο εντυπωσιακή ειναι η προσνήωση του C-2A Greyhound που θα σας τοποθετήσει σιγουρα στο κοκπιτ του αεροσκάφους στην μέση του Περσικού Κόλπου.

Διαβάστε: Charles De Gaulle: Εκπληκτικό βίντεο του γαλλικού αεροπλανοφόρου

Τα αεροσκάφη C-2A Greyhound COD (Carrier On board Delivery planes) εχουν καθημερινές πτήσεις απο το Μπαχρέιν στο γαλλικό αεροπλανοφόρο, στα πλαίσια της επιχείρησης Operation Atlantic Resolve, κατα του Ισλαμικου Κράτους, γεγονός που ειναι σπάνιο για τα αεροσκάφη C-2A Greyhound . Το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε απο του πιλότους VRC-30 Det 1. Απολαύστε.

Διαβάστε: Εκπληκτικό βίντεο με F-18 Superhornets!

Πηγη – Aviationist
Απόδοση/Επιμέλεια – OnAlert