Σύγκρουση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Χανέντα της Ιαπωνίας: Αγνοούνται πέντε άτομα – Απίστευτες εικόνες από το σημείο [vids]

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε στην Ιαπωνία και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο, όταν το αεροσκάφος Α350 της Japanese Airlines τυλίχτηκε στις φλόγες μετά την προσγείωσή του, καθώς συγκρούστηκε με αεροσκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Aεροσκάφος της εταιρείας Japan Airlines φλέγεται στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου του Τόκιο, του Χανέντα, αφού φαίνεται πως συγκρούστηκε με αεροσκάφος της Ακτοφυλακής, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Nippon TV, ενώ οι περίπου 400 επιβαίνοντες σε αυτό έχουν απομακρυνθεί, ωστόσο, αγνοούνται 5 από το άλλο αεροσκάφος.

Το αεροπλάνο κόπηκε στη μέση αφού κάηκε ολοσχερώς.  Το αεροδρόμιο Χανέντα είναι από τα πιο πολυσύχναστα της Ιαπωνίας και ειδικά αυτές τις ημέρες η κίνηση είναι πολλαπλάσια λόγω των εορτών.  Οπτικό υλικό που μετέδωσε το δίκτυο δείχνει φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα του αεροσκάφους. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανακοίνωσε ότι όλοι οι διάδρομοι προσγείωσης-απογείωσης έκλεισαν προσωρινά.

Δείτε σχετικά πλάνα μέσα και από το αεροπλάνο:

Πηγή: Newsit