Καλάσνικοφ: Σταρ του Χολιγουντ το διαφημίζει!

Ο  διάσημος αμερικανός ηθοποιός του Χόλιγουντ Στίβεν Σιγκάλ  θα διαφημίσει το αυτόματο Καλάσνικοφ σε έκθεση όπλων στο Λας Βέγκας, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτους.

 Ο θρύλος των ταινιών δράσης, το κάποτε αντίπαλο δέος στον Τσακ Νόρις όπως έχει χαρακτηρισθεί, φέρεται να έχει κάνει ήδη  προκαταρκτική συμφωνία με τον Όμιλο Καλάσνικοφ. Ο Σιγκάλ επιβεβαίωσε από την πλευρά του ότι θα ήθελε να επισκεφθεί την έκθεση των Ρώσων οπλοποιών.

Φέτος τον Οκτώβριο ο Σιγκάλ επισκέφθηκε στη Μόσχα την  10η Διεθνή Έκθεση «Όπλα και κυνήγι», περιεργάστηκε  διαφόρων ειδών όπλα και …υπέγραψε αυτόγραφα σε Ρωσίδες θαυμάστριες του- οι φωτογραφίες »έπειξαν » πολύ διεθνώς. Ο ηθοποιός επαίνεσε τους Ρώσους οπλοποιούς και δήλωσε ότι, ίσως, θα λάβει μέρος στο σχεδιασμό νέου ρωσικού πιστολιού, το οποίο πρέπει να διαθέτει τη μεγαλύτερη ακρίβεια στον κόσμο.όπως είπε.

Το καλοκαίρι ο Στίβεν Σίγκαλ  είχε συναντηθεί νωρίτερα και  με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος του ζήτησε να προωθήσει τα ρώσικα όπλα στη διεθνή αγορά .«Είσαι έτοιμος να πολεμήσεις τους Αμερικανούς κατασκευαστές με τα δόντια και το πνεύμα σου, και αν οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να σε προωθήσουν και να σε υποστηρίξουν, αυτό δείχνει ότι μαθαίνουμε νέους τρόπους να λειτουργούμε στις εταιρικές αγορές πολεμικού υλικού» είπε τότε σχετικά ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ρωσίας κ Ρογκόζιν εν όψει της ανάληψης ρόλου …διαφημιστή όπλων  από τον Στίβεν Σίγκαλ. 
Ήδη τα …γυρίσματα στο νέο » ρόλο»  φαίνεται ότι άρχισαν… 

Διαβάστε ακόμη:

Ρωσική επίθεση με Καλάσνικοφ στη παγκόσμια αγορά όπλων

Καλάσνικοφ τσέπης ! Δείτε σε βίντεο πως το φτιάχνουν