OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΚΟΣΜΟΣ

Κατεχόμενα: Ο καταζητούμενος δολοφόνος του Τάσου Ισάακ έγινε «Αναπληρωτής Πρωθυπουργός»

09/12/2020 - 16:49
Κατεχόμενα - Κυπριακό ΥΠΕΞ
Share on FacebookShare on Twitter

Στα κατεχόμενα η «κυβέρνηση» προχώρησε στον ανασχηματισμό του «υπουργικού» συμβουλίου, με τον  Ερσάν Σανέρ να τοποθετεί τον Ερχάν Αρικλί στη θέση του «Αναπληρωτή Πρωθυπουργού», ο οποίος είναι καταζητούμενος για τη δολοφονία του Τάσου Ισάακ, τόσο από την Ίντερπολ όσο και από τις αρχές της Κύπρου.

Ο άνθρωπος που για χρόνια ήταν στο «στόχαστρο» της Ίντερπολ για την άνανδρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, όχι μόνο βρίσκεται στα Κατεχόμενα ελεύθερος, αλλά όπως φαίνεται απέκτησε και ιδιαίτερα αξιώματα στην «κυβέρνηση» του ψευδοκράτους, δίπλα στον «πρωθυπουργό» Ερσάν Σανέρ.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σανέρ ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου «υπουργικού» αμέσως μετά που το υπέβαλε στον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ. «Αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός οικονομίας και ενέργειας», όπως αναμενόταν, είναι ο πρόεδρος του Κόμματος Αναγέννησης, Ερχάν Αρικλί. Δύο «υπουργεία» καταλαμβάνει το Δημοκρατικό Κόμμα και επτά το Κόμμα Εθνικής Ενότητας.

Μετά από τρία περίπου χρόνια στο «υπουργείο εξωτερικών» επιστρέφει ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου που δεν είναι «βουλευτής» του ΚΕΕ καθώς δεν είχε εκλεγεί στις τελευταίες «βουλευτικές εκλογές» αρχές του 2018.  Ο Κουτλού Εβρέν του ΚΕΕ τοποθετείται στο «υπουργείο εσωτερικών» από το «υπουργείο τουρισμού».

«Υπουργός δημοσιονομικών»  ο μέχρι τώρα «υπουργός γεωργίας» Ντουρσούν Ογούζ του ΚΕΕ. Ο Ολγκούν Αμτζιάογλου του ΚΕΕ, μέχρι τώρα «υπουργός δημοσιονομικών», γίνεται «υπουργός εθνικής παιδείας και πολιτισμού».

Ποια τα «νέα πρόσωπα»

Ο Ναζίμ Τσαβούσογλου του ΚΕΕ, που είναι σήμερα ο «υπουργός παιδείας» στο νέο «υπουργικό» καταλαμβάνει το «υπουργείο γεωργίας και φυσικών πόρων», ενώ στη θέση του «υπουργού μεταφορών και δημοσίων έργων» τοποθετείται ο Ουνάλ Ουστέλ, που είχε απομακρυνθεί τον περασμένο Μάιο από το «υπουργείο τουρισμού» μετά το σκάνδαλο με την άφιξη τζετ από Τουρκία χωρίς να τηρηθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και κατόπιν αιτήματος του Κόμματος του Λαού. Στη θέση του παραμένει ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, που επίσης είναι «βουλευτής» του ΚΕΕ.

Ο πρόεδρος του ΔΚ, Φικρί Ατάογλου «υπουργοποιείται» στο «τουρισμού και περιβάλλοντος» ενώ το δεύτερο «υπουργείο» για το ΔΚ, το «εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων», καταλαμβάνει ο Κοράλ Τσιαγμάν.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά την έγκριση του «υπουργικού συμβουλίου» από τον Τ/κ ηγέτη, η σύνθεση αποστέλλεται στη «βουλή» όπου θα αναγνωσθεί αύριο.

Το πρόγραμμα της νέας «κυβέρνησης» πρέπει να παρουσιασθεί στη «βουλή» και μετά θα γίνει η ψηφοφορία για την έγκριση του νέου «υπουργικού». Η όλη διαδικασία μέχρι την ψήφο εμπιστοσύνης,  όπου χρειάζονται 26 ψήφους στη «βουλή», μπορεί να διαρκέσει μέχρι και μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με το «σύνταγμα» του ψευδοκράτους, η ψήφος εμπιστοσύνης γίνεται φανερά και δύο ημέρες μετά την ανάγνωση του «κυβερνητικού προγράμματος».

Με πληροφορίες από: ΚΥΠΕ – Politis / Φωτογραφία αρχείου

Tags: ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑΚΥΠΡΟΣΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚΤΟΥΡΚΙΑΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

Related Posts

Ιράν
ΚΟΣΜΟΣ

Το Ισραήλ απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος ενός Ρώσου πολίτη για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

19/12/2025 - 14:16
SBU - QENDIL
ΚΟΣΜΟΣ

SBU: Η Ουκρανία έπληξε με drone πετρελαιοφόρο του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο [vid]

19/12/2025 - 13:53
Χαμάς
ΚΟΣΜΟΣ

Χαμάς: «Ελπίζουμε το Ισραήλ να σταματήσει τις παραβιάσεις στη Γάζα μετά τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ»

19/12/2025 - 13:39

Διαβάστε Επίσης

Καβγάς Καιρίδη – Δαβάκη για την απουσία Δένδια από την Επιτροπή Εθνικής Άμυνας της Βουλής

Το Ισραήλ απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος ενός Ρώσου πολίτη για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

SBU: Η Ουκρανία έπληξε με drone πετρελαιοφόρο του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο [vid]

Χαμάς: «Ελπίζουμε το Ισραήλ να σταματήσει τις παραβιάσεις στη Γάζα μετά τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ»

Ισλαμικό Κράτος: «Πλήγμα για ΗΠΑ – Συρία η φονική επίθεση σε Αμερικανούς στρατιώτες στην Παλμύρα»

Πούτιν: «Δεν αισθάνομαι υπεύθυνος για τους νεκρούς, δεν ξεκινήσαμε εμείς τον πόλεμο»…

Ουκρανία: Οι πιέσεις Τραμπ σε Ζελένσκι για διαπραγματεύσεις, οι εδαφικές παραχωρήσεις και οι εγγυήσεις ασφαλείας

Βρετανία: «Η κυβέρνηση δέχτηκε κυβερνοπίθεση» – Αναφορές ότι ευθύνεται ομάδα Κινέζων χάκερς

Top News

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του μετά την μήνυση του Στέφανου Παπαδόπουλου - «Είμαι αληθινός»

Μπήκαν στην Ποσειδώνος οι πρώτες κάμερες με ΑΙ που θα στέλνουν αυτόματα «ραβασάκια» - Δείτε φωτογραφίες

Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη αντίδραση για την αφαίρεση διπλώματος λόγω αλκοόλ - «Από αύριο μόνο φραπέ»

Νίκος Παππάς: Σε καμία περίπτωση δεν τον γρονθοκόπησα - Καταδικάζω την πράξη μου και ντρέπομαι

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert