Φενερπαξέ-ΑΕΛ και …ο οπαδός Πατριάρχης

»Ουδέτερος» για τον αγώνα  Φενερμπαχτσέ-ΑΕΛ στην Κωνσταντινούπολη δηλώνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ευχήθηκε να κερδίσει αυτός που θα παίξει καλύτερα.
Η εφημερίδα Milliyet με τον τίτλο «Είμαι ουδέτερος» γράφει ότι παράγοντες της ΑΕΛ που ηρθαν στην Πόλη για τον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ , παρέστησαν σε Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε εκκλησία της περιοχής της Στένης .Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σχετικά με τον αγώνα είπε ότι είναι ουδέτερος ευχόμενος να κερδίσει ο καλύτερος. 
Ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ κ. Κωνσταντίνου πρόσφερε στον Πατριάρχη πλακέτα με το έμβλημα της ΑΕΛ και ο Πατριάρχης αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους λέγοντας «Δεν έρχεστε αν δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα».
 Η ίδια εφημερίδα σε άλλο δημοσίευμα με τον τίτλο «Ιδιαίτεροι επισκέπτες» γράφει ότι τον αγώνα Φενέρμπαχτσε –ΑΕΛ θα τον παρακολουθήσουν Ελληνοκύπριοι  που ζουν στην Ελλάδα . Τα λεωφορεία αναμένονταν σήμερα  και οι Ελληνοκύπριοι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας θα μεταφερθούν στο στάδιο Σουκρού Σαράτσογλου .