Συσσίτια σε Κύπριους φοιτητές ,η ελληνική βοήθεια!

Τελικά βρήκαμε τρόπο να βοηθήσουμε τους Κύπριους.

Onalert Newsroom
Συσσίτια σε Κύπριους φοιτητές ,η ελληνική βοήθεια!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οδηγίες προς τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για ελεύθερη σίτιση όλων των Κυπρίων φοιτητών έχει δώσει από χθες το υπουργείο Παιδείας – ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, απαντώντας σε σχετική προτροπή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότη Μαριά.
 
Απέναντι στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την στάση που κράτησε η ελληνική κυβέρνηση σε σχέση με την κυπριακή κρίση, ο υπουργός Παιδείας παρατήρησε πως τα γεγονότα, «πρέπει να βοηθήσουν όλους μας να αντλήσουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα, γιατί το τελευταίο πράγμα το οποίο νομίζω ότι αξίζει στον κυπριακό Ελληνισμό, είναι η καπηλεία του δράματος που αυτός διέρχεται».
 
«Για μένα, το συμπέρασμα είναι ότι εμείς πρέπει να θωρακίσουμε το κράτος μας, την οικονομία μας, την παιδεία μας, την υγεία μας. Πρέπει να προσπαθούμε μέσα σε αυτή την κρίση, με τις κατάλληλες πολιτικές και αλλαγές, να βελτιώνουμε τη θέση που βρισκόμαστε, για να μπορέσουμε να γίνουμε πιο ισχυροί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Αρβανιτόπουλος.
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα - Ισραήλ - Κύπρος
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

«Ηχηρό μήνυμα» Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου στην Τουρκία για τουρκολιβυκό μνημόνιο και καλώδιο GSI: Τριμερής συνάντηση για αμυντική συνεργασία

Οι τρεις πλευρές καταδίκασαν εκ νέου το τουρκολιβυκό μνημόνιο και έστειλαν «μήνυμα» στην Τουρκία για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης

Γεραπετρίτης
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Γεραπετρίτης για ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: «Αν την εμποδίσει η Τουρκία, θα κάνουμε επιχειρησιακές παρεμβάσεις»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εξωτερικών διαβεβαίωσε τους βουλευτές πως η υλοποίηση του έργου είναι εξασφαλισμένη