Τουρκικό υποβρύχιο «κόβει βόλτες» στην κυπριακή ΑΟΖ

Οι έρευνες των πλοίων της UNFIL για τον εντοπισμό των επιβαινόντων του εκπαιδευτικού αεροσκάφους DIAMOND DA42, «έπεσαν» πάνω σε τουρκικό υποβρύχιο.

Τουρκικό υποβρύχιο «κόβει βόλτες» στην κυπριακή ΑΟΖ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι έρευνες των πλοίων της UNFIL για τον εντοπισμό των επιβαινόντων του εκπαιδευτικού αεροσκάφους DIAMOND DA42, που συνετρίβη την περασμένη εβδομάδα στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Λάρνακας, «έπεσαν» πάνω σε τουρκικό υποβρύχιο.

Το υποβρύχιο του τουρκικού στόλου συνοδεύει από την πρώτη στιγμή το σεισμογραφικό «Μπαρμπαρός» που διενεργεί παρανόμως έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.com.cy

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

φρεγάτα ΕΛΛΗ
ΓΕΝ

Η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» σε συνεκπαίδευση με το Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» της Κύπρου [pics, vid]

Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης, η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» και το ΠΑΘ «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» εκτέλεσαν γυμνάσια επικοινωνιών, προχωρητικών ελιγμών και διοικητικής μέριμνας.