Νέα Ζηλανδία: «Θα σας σκοτώσουμε – Ερχόμαστε για την Πόλη»

Σοκάρουν τα όσα έγραψε στο μανιφέστο των 74 σελίδων ο μακελάρης του Κράιστσερτς. Μετέδωσε live στο Facebook τη σφαγή σε ένα από τα τζαμιά στη Νέα Ζηλανδία. Ξεκίνησε να γράφει τις 16.561 λέξεις τον Ιανουάριο και η τελευταία φορά που έγραψε ήταν χθες. Ήθελε Ευρώπη «των λευκών» και να φύγουν οι μιναρέδες από την Αγιά Σοφιά. Τι γράφει για τον Ντόναλντ Τραμπ, την Άνγκελα Μέρκελ, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον δήμαρχο του Λονδίνου.

Σε κανένα σημείο του εξοργιστικού κειμένου του, ο ρατσιστής μακελάρης δεν κρύβει τις εθνικιστικές, ακραία εξτρεμιστικές απόψεις του. Αυτοχαρακτηρίζεται «eco-fascist», που νεότερος ήταν κομμουνιστής, μετά αναρχικός, στη συνέχεια φιλελεύθερος πριν γίνει φασίστας. Κάνει μεγάλη αναφορά στο όραμά του για Ευρώπη των «λευκών» και ειδική αναφορά στους Τούρκους, τους οποίους απειλεί με αφανισμό και ζητά να φύγουν από την Αγιά Σοφιά οι μιναρέδες.

Ο Μπρέναν Τάραντ κάνει συγκεκριμένη αναφορά στην Τουρκία. Απειλεί ξεκάθαρα τους Τούρκους και γράφει χαρακτηριστικά: «Μπορείτε να ζείτε ειρηνικά στα δικά σας εδάφη και μπορεί να μην σας πειράξει κανείς. Στην ανατολική πλευρά του Βοσπόρου.

Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε σε ευρωπαϊκά εδάφη, οπουδήποτε δυτικά του Βοσπόρου, θα σας σκοτώσουμε και θα σας διώξουμε από τα εδάφη μας. Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία».

Σε άλλο σημείο, γράφει: «Μέχρι η Αγιά Σοφιά να ελευθερωθεί από τους μιναρέδες, οι άνδρες της Ευρώπης είναι άνδρες μόνο κατ’ όνομα».

Ο Τάραντ καλεί τους όμοιούς του να δολοφονήσουν την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν! Κάνει λόγο για «γνωστούς εχθρούς των εθνών μας και της φυλής μας, που κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά, πιστεύοντας πως είναι άθικτοι.

Σύντομα θα μάθουν πόσο λάθος είναι. Οι προδότες αξίζουν το θάνατο των προδοτών. Δεν πειράζει αν χρειαστεί τρία ή 30 χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πληρώσουν για τις αηδιαστικές επιθέσεις στη φυλή μας».

Χαρακτηρίζει την Άνγκελα Μέρκελ «μητέρα όλων των αντι-λευκών, αντί-γερμανικών πραγμάτων», σημειώνοντας πως η Γερμανίδα καγκελάριος είναι στην κορυφή της λίστας με τους «προδότες» που πρέπει να πεθάνουν.

Χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Τουρκίας «ηγέτη ενός από τους αρχαιότερους εχθρούς του λαού μας και ηγέτη του μεγαλύτερου ισλαμιστικού γκρουπ στην Ευρώπη. Αυτός ο πολέμαρχος πρέπει να ματώσει μέχρι τέλους ενώ επισκέπτεται τους στρατιώτες του που καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή την Ευρώπη».

Πηγή: Newsit.gr