MB-339: Συγκλονιστικό βίντεο από τη συντριβή ιταλικού αεροσκάφους του ακροβατικού σμήνους Frecce Tricolori – Νεκρό ένα πεντάχρονο κοριτσάκι

Πρώτη ενημέρωση 18.51 

Δεύτερη ενημέρωση 19.58

Ένα αεροσκάφος τύπου MB-339 του ακροβατικού σμήνους Frecce Tricolori της Πολεμικής Αεροπορίας της Ιταλίας συνετρίβη πριν από λίγο, κατά την διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης.

Το ακροβατικό σμήνος της ιταλικής ΠΑ έκανε πρόβα για την αυριανή επέτειο για την εκατονταετηρίδα της Πολεμικής Αεροπορίας της Ιταλίας.

Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται η στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους MB-339, το οποίο τυλίγεται στις φλόγες. Ο πιλότος φαίνεται ότι εκτοξεύεται από το αεροσκάφος, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

H πτώση του αεροσκάφους προκάλεσε τον θάνατο ενός κοριτσιού πέντε ετών και πολύ εκτεταμένα εγκαύματα στο αδελφάκι του, εννέα ετών. Οι γονείς τους έχουν, επίσης, τραυματισθεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένα φλεγόμενο κομμάτι του αεροσκάφους έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευε η άτυχη οικογένεια.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα λίγα λεπτά πριν από προγραμματισμένη επίδειξη του ακροβατικού σμήνους, καθώς τα αεροσκάφη πλησίαζαν στην περιοχή του Βερτσέλι. Ο πιλότος κατάφερε να σωθεί χρησιμοποιώντας αλεξίπτωτο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της συντριβής: