ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Βυθίζεται σε φασιστικό παραλήρημα η Ουγγαρία – ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες που θυμίζουν έντονα πλέον την εποχή της ναζιστική κυριαρχίας βλέπουμε στην καρδιά της Ευρώπης. Στην Ουγγαρία, ο έλεγχος φαίνεται να έχει χαθεί από την κυβέρνηση. Το βίντεο είναι ένα ακόμη σημάδι ότι δεν πάμε καθόλου καλά. Κατάδικοι χρησιμποποιούνται για να υψώσουν γρήγορα έναν “φράχτη” μήκους 175 χιλιομέτρων,στα σύνορα της χώρας. Τα πλάνα από την πορεία καταδίκων προς την περιοχή που θα αρχίσει να χτίζεται ο φράχτης θυμίζουν …άλλες πορείες του μαύρου παρελθόντος της Ευρώπης.

Την ίδια ώρα όπως μεταδίδει το ΑΠΕ “κινητά δικαστήρια στα σύνορα με τη Σερβία για να διώκουν μετανάστες που εισέρχονται παράνομα στη χώρα θα θέσουν σε λειτουργία οι αρχές της Ουγγαρίας την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε μια πηγή από το υπουργείο Εσωτερικών χθες.
«Τέτοια ‘κινητά δικαστήρια’ θα περιλαμβάνουν δικαστές και εισαγγελείς. Θα διαθέτουν ειδικά αυτοκίνητα για να δικάζουν τους δράστες, να αποφεύγουμε να φέρνουμε τους παραβάτες προς τα ενδότερα της επικράτειας μας και να χάνουμε χρόνο, τα δικαστήρια θα πραγματοποιούνται κοντά στα σύνορα», δήλωσε η πηγή στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Spuntik.
Τα πρώτα δικαστήρια θα ξεκινήσουν να λειτουργούν κοντά στα χωριά Ρόζσκε και Ασοτχάλομ, κοντά στα σύνορα με την Σερβία.