Ο στρατός των ΗΑΕ έτοιμος κατά του Ισλαμικού Κράτους – ΒΙΝΤΕΟ

Η Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, το Κατάρ, το Ομάν, η Αίγυπτος, το Ιράκ, η Ιορδανία, ο Λίβανος και οι ΗΠΑ «εξέφρασαν την κοινή δέσμευσή τους να παραμείνουν ενωμένες ενάντια στην απειλή που συνιστά για την περιοχή και τον κόσμο η τρομοκρατία σε όλες της τις μορφές, μεταξύ αυτών το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος».

Σε δήλωση που προέβει ο Πρέσβης των ΗΑΕ στις ΗΠΑ Yousef Al Otaiba πριν δυο βδομάδες ειναι σαφές οτι τα ΗΑΕ αλλα και άλλες χώρες τις περιοχής βλέπυν το Ισλαμικό Κράτος ως ενα τεράστιο κίνδυνο οχι μόνο για την Μέση Ανατολή αλλα και για την Δύση.

Στην δήλωση του ανέφερε:

«Ο Ισλαμικός εξτρεμισμός είναι ένα πρόβλημα της Μέσης Ανατολής, αλλά πολύ γρήγορα θα γίνει πρόβλημα για όλους. Είναι μια διακρατική πρόκληση, αλλα και η πιο αποσταθεροποιητική και επικίνδυνή παγκόσμια δύναμη που εχει υπάρξει μετά τον φασισμό.
Για ορισμένους, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Δύση έχουν μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή τη μάχη. Αλλά κανείς δεν έχει περισότερα να χάσει από τα ΗΑΕ και άλλες χώρες της περιοχής που έχουν απορρίψει την οπισθοδρομική ισλαμιστική ιδεολογία και αγκαλιάσει μια δοαφορετική πορεία.

Τώρα ήρθε η ώρα για δράση. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  είναι έτοιμα να ενταχθούν στη διεθνή κοινότητα σε μια επείγουσα, συντονισμένη και συνεχή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν μια απειλή που εάν δεν τεθεί υπο έλεγχο τώρα, θα έχει παγκόσμιες επιπτώσεις για τις επόμενες δεκαετίες.
Κάθε δράση πρέπει να ξεκινήσει με ένα σαφές σχέδιο για την άμεση παρέμβαση κατά της ISIS, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν και οι άλλες επικίνδυνες εξτρεμιστικές ομάδες στην περιοχή. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας η αντιμετώπιση ολόκληρου του δικτύου υποστήριξης του Ισλαμικού Κράτους, το σύνολο του μαχητικού, ιδεολογικού και οικονομικού συμπλέγματος που είναι η ψυχή του εξτρεμισμού».

Το βίντεο που ακολουθεί,, των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ αναδεικνύει την δύναμη των ΗΑΕ αλλα θέτει κι ενα εύλογο ερώτημα: Μέχρι που θα φτάσει ο πόλεμος κατα του Ισλαμικού Κράτους;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΑΕ

Πηγή – LiveLeak
Μετάφραση/Επιμέλεια – OnAlert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι άλλος αποκεφαλισμός από τους τζιχαντιστές! Φρικιαστικό βίντεο

Απο που προέρχονται οι ξένοι τζιχαντίστες στη Συρία;


Τι ενώνει τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και τους φιλόρωσους στην ανατολική Ουκρανία;

Αυτός είναι ο οπλισμός του Ισλαμικού Κράτους ! -ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ