Η τραγωδία στην Αμερική δείχνει γιατί τα όπλα πρέπει να είναι σε σωστά χέρια

Η ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου ταγωδία στο δημοτικό σχολείο του Νιουτάουν στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, με 27 νεκρούς από τους οποίους 18 παιδιά,από 100 σφαίρες ενός πατέρα , αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα όπλα πρέπει να βρίσκονται μόνο εκεί που πρέπει.Στα στρατόπεδα και στα αστυνομικά τμήματα. Πουθενά αλλού.

Στις ΗΠΑ όπου το θέμα της οπλοφορίας αντιμετωπίζεται με μία τελείως διαφορετική αντίληψη τραγωδίες σαν κι αυτή έχουν ξανασυμβεί. Αυτό είναι δικό τους θέμα, αλλά καλό θα είναι να γίνεται μάθημα σ΄ όσους κι εδώ στην Ελλάδα θέλουν να μας κάνουν…Αμερική.

Οι φαντασιώσεις κάποιων επίδοξων …Ράμπο που επιχειρούν με πλάγια μέσα και προτάσεις περί “οργάνωσης πολιτών”, “πολιτοφυλακών” και άλλων τέτοιων σεναρίων καλό είναι να δουν τι γίνεται όπου τα όπλα πωλούνται…στα σούπερ μάρκετ.

Πληρώνουμε όλοι μας πολλά λεφτά για να είναι τα όπλα στα σωστά χέρια. Αυτό είναι αρκετό. Ας απαιτήσουμε να έχουε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και Αστυνομία. Αυτό είναι πολύ πιο χρήσιμο από το να αφήσουμε όποιον θέλει να έχει όπλο.