Πριγκόζιν εκτός εαυτού: Γα@@@ που@@@…Σοϊγκού, Γκερασίμοφ που είναι τα πυρομαχικά ; [σκληρές εικόνες]

Ο επικεφαλής της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, προχώρησε στις πιο σκληρές, οργισμένες και προκλητικές δηλώσεις του, από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, καθώς επιτέθηκε λεκτικά τόσο στον Υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού όσο και στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγό Βαλέρι Γκερασίμοφ, με αφορμή τα προβλήματα διοικητικής μέριμνας και παροχής πυρομαχικών και συγκεκριμένα βλημάτων πυροβολικού.

Στην αρχή του βίντεο, που έχει γίνει «viral» τόσο σε ρωσικά όσο και ουκρανικά κανάλια στο Telegram και στο Twitter, ο Πριγκόζιν δείχνει τα πτώματα μισθοφόρων της Wagner, λέγοντας πως «αυτοί πέθαναν σήμερα, το αίμα τους είναι ακόμα φρέσκο» και κάνοντας υπόδειξη να βιντεοσκοπηθούν οι σοροί ώστε να δώσει βαρύτητα στα όσα σκοπεύει να πει στη συνέχεια.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Στο σημείο αυτό, ο Πριγκόζιν βγαίνει «εκτός εαυτού» και φανερά οργισμένος ξεσπά κατά της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, λέγοντας: «Τώρα ακούστε με, γ@@@ που@@@@! Αυτοί είναι οι πατεράδες και οι γιοι κάποιων! Και αυτές οι που@@@ που δεν μας δίνουν πυρομαχικά, θα τρώνε τα σωθικά τους στην κόλαση! Έχουμε έλλειμμα 70% σε πυρομαχικά...Σοϊγκού, Γκερασίμοφ, που είναι τα γα@@@@ πυρομαχικά ; Δείτε τους! [εννοώντας τα πτώματα των μισθοφόρων της Wagner]».

Ωστόσο, ο Πριγκόζιν δεν τελειώνει εκεί, αλλά αντιθέτως προχωράει επί του προσωπικού και ένα «βήμα παραπάνω» με ξεκάθαρες απειλές και προσβολές, λέγοντας πως: «Εσείς καθάρματα, που κάθεστε σε ακριβά κλαμπ, που εσείς και τα παιδιά σας νομίζετε ότι είστε οι αφέντες και ότι έχετε το δικαίωμα να ελέγχετε τις ζωές τους [εννοεί τους μισθοφόρους της Wagner], εάν νομίζετε ότι κάνετε κουμάντο επειδή έχετε αποθέματα πυρομαχικών, οι υπολογισμοί είναι απλοί, παίρνουμε 5 φορές λιγότερα πυρομαχικά! Αυτοί ήρθαν ως εθελοντές και δίνουν τη ζωή τους, ώστε εσείς να την γλιτώνετε! Σκεφτείτε αυτά λοιπόν».