Προσοχή ο σκύλος του Νετανιάχου δαγκώνει! Τι έκανε σε επίσημη τελετή

Ο σκύλος του Νετανιάχου δάγκωσε δύο άτομα σε επίσημη εκδήλωση

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ο Kaiya, ένας 10χρονος ημίαιμοσ σκύλος που ανήκει στον Ισραηλινό Πρωθυπουργού, δάγκωσε τον βουλευτή Sharren Haskel από το κυβερνών κόμμα Λικούντ και έναν συνεργάτη του Υφυπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ Τζίπι Hotovely.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας τελετής φωτισμού που διοργανώθηκε με αφορμή την εβραϊκή γιορτή του Χανουκά, στην κατοικία του πρωθυπουργού στην Ιερουσαλήμ.

Ο Βενιαμίν Νετανιάχου ήταν εμφανώς στενοχωρημένος από το περιστατικό, αναφέρουν οι Times του Ισραήλ επικαλούμενοι αυτόπτες μάρτυρες. Και οι δύο τραυματίες επισκέπτες υπέστησαν μόνο ελαφρά τραύματα και υποβλήθηκαν σε θεραπεία από την ιατρική ομάδα του πρωθυπουργού.
Ο Kaiya υιοθετήθηκε από την οικογένεια Νετανιάχου τον Ιούλιο του 2015, όταν ο γιος του Avner ανακάλυψε το σκυλί πριν του γίνει ευθανασία.

Ο σκύλος έχει… παρευρεθεί στο παρελθόν σε πολλές σημαντικές στιγμές όπου βρίσκονταν αξιωματούχοι, όπως και ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, αν και μένει να δούμε κατά πόσο θα επιτρέπεται σε αυτόν να υποδέχεται τους επισκέπτες σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Πηγή: sputniknews.com