Συντριβή ρωσικού Airbus: 8 χιλιόμετρα από το σημείο πτώσης βρίσκουν πτώματα!

Οκτώ χιλιόμετρα μακρυά από τον τόπο της συντριβής βρέθηκε το πτώμα ενός τρίχρονου κοριτσιού,που επέβαινε στην μοιραία πτήση του ρωσικού Airbus. Τα αίτια της συντριβής του διερευνώνται .
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ρωσικού Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών, μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί τα πτώματα 120 θυμάτων της τραγωδίας. Εκτός από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους και η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι νεκροί επιβέτες της πτήσης αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας.

οι ειδικοί στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα Κάιρο εξέτασαν περίπου 120 πτώματα των θυμάτων συντριβή ρωσικού Airbus.

Τα σωστικά συνεργεία στην Αίγυπτο σαρώνουν μια περιοχή 16 χιλιομέτρων περιμετρικά από τον τόπο της συντριβής.

Σύμφωνα με το sputnik ορισμένα πτώματα βρέθηκαν σε μεγάλη απόσταση από τον τόπο της συντριβής. Όλες οι σοροί παραδόθηκαν στην αεροπορική βάση Kibrit και από εκεί μεταφέρονται στο Κάιρο.

Το γεγονός πως εντοπίστηκαν συντρίμμια σε περίμετρο περίπου 8 χιλιομέτρων δείχνει, υποθετικά αναφέρουν οι ειδικοί, ότι το Airbus A321-200 της Kogalymavia, δεν έπεσε στο έδαφος ακέραιο, αλλά είχε διαλυθεί ή εκραγεί εν πτήσει!

Νωρίτερα ένας Αιγύπτιος αξιωματικός δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι το σώμα ενός 3-χρονών κορίτσι βρέθηκε στην περιοχή της συντριβής, αλλά το site μακριά από τον ίδιο τον συντρίμμια.

Το πλήρωμα του ρωσικού Airbus που συνετρίβη είχε κριθεί κατάλληλο για την πτήση και είχε εξεταστεί από ιατρούς πριν από την απογείωση από το Sharm El-Sheikh. 

Τηλεφώνημα Τσίπρα σε Πούτιν


Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε στον Βλαντίμιρ Πούτιν τα θερμά συλληπτήρια του ελληνικού λαού για τον θάνατο εκατοντάδων ρώσων πολιτών, κατά το χθεσινό αεροπορικό συμβάν.
Παράλληλα, αναφέρθηκαν στη ανάγκη για αποτελεσματική και ανθρώπινη αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος, καθώς και στην ανάγκη επίλυσης της συριακής κρίσης.