Άγριο ξύλο το δώρο Ερντογάν στους εκπαιδευτικούς για την Ημέρα του Δασκάλου!

Οι δάσκαλοι της Τουρκίας το “γιόρτασαν” για τα καλά.

Άγριο ξύλο το δώρο Ερντογάν στους εκπαιδευτικούς για την Ημέρα του Δασκάλου!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι δάσκαλοι της Τουρκίας το “γιόρτασαν” για τα καλά. Ημέρα των Δασκάλων ήταν η περασμένη Κυριακή και την παραμονή έκαναν διαδήλωση. Το καθεστώς Ερντογάν δεν τους άφησε παραπονεμένους και τους ξυλοφόρτωσε! Οι φωτογραφίες αποκαλυπτικές.
Για δυσανάλογη χρήση βίας κατά των δασκάλων κατηγορεί την τουρκική αστυνομία ο τουρκικός τύπος.
Αναφέρεται συγκεκριμένα στην αντίδραση της Αστυνομίας, η οποία επενέβη προκειμένου να διαλύσει τις πορείες των δασκάλων διαδηλωτών, που κατέβηκαν στο δρόμο το Σάββατο για να γνωστοποιήσουν τα αιτήματά τους, την παραμονή, δηλαδή, της «Γιορτής των δασκάλων» στην Τουρκία.
 
Ο Τουρκος  Πρωθυπουργός Ερντογάν μπορεί να εξήρε το έργο των δασκάλων, τις αντοχές και την αυτοθυσία τους, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Τραπεζούντα, στην Άγκυρα, ωστόσο, η Αστυνομία επιτέθηκε σε δασκάλους με δακρυγόνα και πεπιεσμένο νερό, αναφέρει η Τζουμχουριέτ, ενω η Χουριέτ γράφει: «η βιαιότητα της Αστυνομίας είναι το δώρο των δασκάλων». 

Διαβάστε ακόμη:

Προεκλογικό “όπλο” Ερντογάν η μετατροπή της Αγιας Σοφιάς σε τζαμί!


Ο στρατός του Ερντογάν στο… Twitter



Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ερντογάν για Κυπριακό: Καμία διαδικασία επίλυσης δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την αποδοχή των τουρκικών θέσεων

«Παρακολουθούμε προσεκτικά κάθε κίνηση των κύκλων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις εντάσεις στην περιοχή μας» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος