Η αμυντική βιομηχανία το αποκούμπι του Σουλτάνου

Η αμυντική αμυντική βιομηχανία είναι το αποκούμπι του Σουλτάνου Ερντογάν. 

Η μεγάλη συμμετοχή στην Διεθνής Αμυντική Έκθεση του Αζερμπαϊτζάν ADEX,όπου  συνολικά 33 εταιρείες θα δώσουν το παρών στην έκθεση, αποτέλεσε μια πρωτης τάξεως ευκαιρία για να στήσουν πανηγύρι τα φιλοκυβερνητικά μέσα την ώρα που η οικονομία βρίσκεται στη δίνη μιας ισχυρότατης κρίσης. 

Η έκθεση που πραγματοποιείται για τρίτη φορά φέτος με τη στήριξη του αζερικού υπουργείου Άμυνας και εταιρειών του, ξεκινά αύριο και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Το 2014 διοργανώθηκε για πρώτη φορά η ADEX που ανοίγει αυλαία κάθε δυο χρόνια, θεωρείται μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του Νοτίου Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας.

Στην έκθεση θα πάρουν μέρος η Ένωση Εξαγωγέων Αμυντικής Βιομηχανίας και 33 αμυντικές εταιρείες υπό την ηγεσία της Υπηρεσίας Αμυντικής Βιομηχανίας. Το τουρκικό περίπτερο φέτος είναι 1.659 τετραγωνικά μέτρα, μεγαλύτερο κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση.

Το τουρκικό Εθνικό Περίπτερο που θα καλύπτει το μισό εκθεσιακό χώρο φιλοξενεί τις εταιρείες AKSA Run Flat, Anova, ArgeRF, ASELSAN, AVS, BMC, DEARSAN, DESAN, DLG Tactical, Garanti Giyim, GİRSAN, HOYTEK, İŞBİR, Kale Kalıp, KAREL, MAKTEL, MANAS, MESAN, MILSOFT, MKEK, OTOKAR, ÖZTEK, ROKETSAN, RST, Simsoft, Μηχανική και Εμπόριο Αμυντικών Τεχνολογιών Α.Ε., TAIS, TEK. MÜH, TİSAŞ, TRANSVARO, Τουρκική Αεροδιαστημική βιομηχανία, UNIFO και Yakupoğlu.

Οι τουρκικές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας θα εκθέσουν πλατφόρμες τεθωρακισμένων οχημάτων, επανδρωμένα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ναυτικά, οπλικά, ηλεκτρονικά συστήματα, πυρομαχικά, προσομοιωτές, στρατιωτικά είδη ένδυσης, προϊόντα υλικοτεχνικής υποστήριξης και αμυντικές υπηρεσίες. Στο περιθώριο της έκθεσης η επίσημη τουρκική αντιπροσωπεία θα έχει επαφές με τις αζερικές αρχές και αντιπροσωπείες άλλων χωρών. 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ARMY RECOGNITION