Κοίτα ποιος μιλάει – Ο Νταβουτογλου για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»!

Το κοίτα ποιος μιλάει δεν ταιριάζει καλύτερα. Ο Αχμέτ Νταβούτογλου, υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, μιας χώρας που οι γενοκτονίες της είναι γνωστές σ΄ όλο το πλανήτη, λίγες ημέρες πριν από ην 91η επέτειο της σφαγής της Σμύρνης κάνει μάθημα περί εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας!

«Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας δεν μπορεί να παραμείνει ατιμώρητο», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, αναφερόμενος στην επίθεση της 21ης Αυγούστου στη Συρία στην οποία καταγγέλλεται ότι χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα.
«Αυτό το οποίο συνέβη είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο», δήλωσε ο Νταβούτογλου, όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος.

Τα εγκλήματα, οι γενοκτονίες της χώρας του κ.Νταβούτογλου έχουν μείνει ατιμώρητες. Γι΄ αυτό ίσως θα ήταν καλύτερο να σιωπά ο ΥΠΕΞ της πολιτικής των …μηδενικών προβλημάτων. 

Μήπως ξεχνά ο κ.Νταβούτογλου τι χρησιμοποιούσαν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις κατα των Κούρδων ανταρτών; Χημικά τα έλεγαν . Μήπως ξέχασε κιόλας ο Αχμέτ πως αντιμετώπισαν οι δυνάμεις ασφαλείας τους διαδηλωτές; Όχι δα.
Ας αφήσει τις ανοησίες και πολύ περισσότερο τα «ψευτοδάκρυα» που χύνει -πάντα μπροστά σε κάμερες- μαζί με τον Ερντογάν. 

Άπαντες μπορούν να μιλάνε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εκτός από τους Τούρκους που σ΄ όλη τη διάρκεια της όχι και τόσο ένδοξης ιστορίας τους δεν βρήκαν ποτέ το κουράγιο και το θάρρος να παραδεχτουν ότι οι πρόγονοί τους εγκλημάτισαν κατ΄ επανάληψη κατά της ανθρωπότητας.