Ο «αμαρτωλός και υποκριτής» τούρκος αντιπρόεδρος – Μια φωτογραφία τον διαψεύδει

Η στροφή στο “βαθύ ισλάμ” του καθεστώτος Ερντογάν γίνεται κάθε μέτα όλο και πιο εμφανής. Με τους υπουργούς του να υπερβάλουν αλλά και να εκτίθενται.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς μετέχοντας σε τελετή εορτασμού συλλόγων από το Ερζερούμ στην Προύσα, όταν μια γυναίκα θέλησε να πει το τραγούδι “Κοιλάδα του Βαρδάρη” δεν της το επέτρεψε επειδή κάνει λόγο για ρακί. Κι ας ήταν από τα αγαπημένα του Κεμάλ.
Σύμφωνα με την είδηση του DHA, o Aρίντς επισκεπτόμενος της Ομοσπονδία Μεταναστών Βαλκανίων, ζήτησε κάτι ενδιαφέρον από την ερμηνεύτρια του βουλγαρικού υπουργείου Τέχνης, την Φαχριγιέ Γκιουνέι. Η Γκιουνέι του είπε πως θα ήθελε να μετάσχει σε εκδηλώσεις στο εξωτερικό και ο Αρίντς της ζήτησε να του πει ένα τραγούδι. Όταν η γυναίκα θέλησε να πει το παραδοσιακό τραγούδι “Κοιλάδα του Βαρδάρη”, αυτός της είπε “αυτό κάνει λόγο για ρακί. Ας πει κάτι άλλο. Όταν δεν είμαι εγώ ας το πει”.
Τα tourkikanea.gr ωστόσο εντόπισαν μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία του “υποκριτή” Αρίντς. Όπως βλέπετε και το “τσούζει” και το τσιγαράκι του το κάνει. Αμαρτωλός.