Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου Ερντογάν – Ποιοι είναι στον «στενό πυρήνα» του

Με τίτλο «Ιδού η Ομάδα του Προεδρικού Μεγάρου» η ιστοσελίδα της Yeni Safak γράφει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος κ. Ερντογάν μεταφέρει στο Προεδρικό Μέγαρο, τους συμβούλους, με τους οποίους συνεργάστηκε ως Πρωθυπουργός. Μεταξύ τους και σύμβουλος αρμοδιος για θέματα πώλησης ακινήτων του δημοσίου, ενοικίασης & χορήγησης και μεταβίβασης, δηλαδή κατι σαν κ. ΤΑΙΠΕΔ!

Όσο για τη σύζυγό του, κ. Εμινέ Ερντογάν αναφέρει ότι επιλέγει να συνεργαστεί με μια εντελώς νέα ομάδα.

Το δημοσίευμα κατονομάζει τους Συμβούλους του Ερντογάν και τους περιγράφει, ως εξής :

– Χασάν Ντογάν : Ο Διευθυντής του Γραφείου του Ερντογάν στην Πρωθυπουργία, θα ασκήσει τα ίδια καθήκοντα και στην Προεδρία της Δημοκρατίας με τον τίτλο του «Πρέσβη».

– Ιμπραήμ Καλίν : Ο βοηθός Συμβούλου του Ερντογάν στην Πρωθυπουργία, διορίζεται με τον τίτλο του «Πρέσβη» στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Και σύμβουλος …ΤΑΙΠΕΔ!

– Σενολ Καζαντζί : Σύμβουλος επί Πρωθυπουργίας του Ερντογάν, για θέματα πώλησης ακινήτων του δημοσίου, ενοικίασης & χορήγησης και μεταβίβασης. Ο Καζαντζί ακολουθεί επίσης τον Ερντογάν τώρα στην Προεδρία.  - Λουτφουλάχ Γκιοκτάς : Αναλαμβάνει στη θέση του Αχμέτ Σεβέρ, Συμβούλου Τύπου του πρώην Προέδρου. Ο Γκιοκτάς, θα είναι επίσης και εκπρόσωπος της Προεδρίας.  

– Αϊντίν Ουνάλ : Ως Σύμβουλος του Ερντογάν στην Πρωθυπουργία ετοίμαζε τα κείμενα των ομιλιών του. Αναλαμβάνει ως Σύμβουλος στην Προεδρία.

– Μουσταφά Βαράνκ
: Ήταν σύμβουλος του Ερντογάν στην Πρωθυπουργία και θεωρείτο η «σκιά» του. Πλέον αναλαμβάνει Σύμβουλος του Προέδρου Ερντογάν στην Προεδρία. Ο Bαράνκ σημείωνε τα αιτήματα και τις ομιλίες και διοργάνωνε τις συναντήσεις.

– Μουτζαχίτ Αρσλάν : Ειδικός Σύμβουλος του Ερντογάν στην Πρωθυπουργία και ένα από τα ονόματα που βρισκόταν πολύ κοντά στον Πρωθυπουργό. Θεωρείται ιδιαίτερα ικανός στην επίλυση προβλημάτων και στις διοργανώσεις. Τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης, λόγω της ψυχραιμίας και της εχεμύθειάς του. Ο Αρσλάν, δεν θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα στην Προεδρία και θα παραμείνει Ειδικός Σύμβουλος.

Και σύμβουλος…μουσικής!

-Σαβάς Σαφάκ Μπαρκτσίν : Ήταν Σύμβουλος του Ερντογάν κατά την Πρωθυπουργία, και θα αναλάβει τα ίδια καθήκοντα στην Προεδρία. Ο Μπαρκτσίν έχει τομείς ενδιαφέροντος την ιστορία, τη λογοτεχνία και τη μουσική.
– Γιίτ Μπουλούτ : Ο πασίγνωστος πρωην δημοσιογραφος θα ασκήσει καθήκοντα ως Σύμβουλος του Προέδρου επί οικονομικών θεμάτων
Το επιτελείο της Εμινέ Ερντογάν

Εξάλλου η  η κ. Εμινέ Ερντογάν διέκοψε τη συνεργασία της με την πρώην ιδιαιτέρα του γραφείου της, κ. Ελά Τσακιτζί. Διευθύντρια του Γραφείου της αναλαμβάνει πλέον η κ. Σεμά Σιλκίν, η οποία είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου για τη Γυναίκα και τη Δημοκρατία. Νέα Σύμβουλος της κ. Εμινέ Ερντογάν ορίστηκε και η Τκ. ουμπά Νουρ Σονμέζ.

Διαβάστε ακόμη:

Με «λουκ» Κένεντι ο Ερντογάν σε ανοιχτό αυτοκίνητο – Φωτογραφίες

Αυτό είναι το AIR FORCE 1 του σουλτάνου Ερντογάν – Ιπτάμενο παλάτι


Όγδοη στρατιωτική δύναμη η Τουρκία μαζί με τη Γερμανία