Η «αίθουσα των πραξικοπημάτων» άνοιξε στην Τουρκία!

Αναφορά στην »κοσμική αίθουσα» – το απροσπέλαστο μυστικό δωμάτιο  της Ειδικής Διεύθυνσης Πολέμου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων όπου εξυφαίνονταν τα σκοτεινά εγκλήματα των στρατιωτικών δικτατοριών στην γειτονική χώρα κάνει η  Έκθεση της Επιτροπής Διερεύνησης Πραξικοπημάτων της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.
 
Η Mιλιέτ στην α’ σελίδα και με τον τίτλο «Τα ίχνη των εγκλημάτων αγνώστων δραστών στις κοσμικές αίθουσες» , γράφει ότι στην Έκθεση Επιτροπής Πραξικοπημάτων της Εθνοσυνέλευσης, υπενθυμίστηκε ότι είχε παρεμποδιστεί η είσοδος Δικαστή στην «κοσμική αίθουσα» της Ειδικής Διεύθυνσης Πολέμου και ότι τα σκοτεινά εγκλήματα θα πρέπει να διερευνώνται σε αυτούς τους χώρους. 

Σημειώνεται από την εφημερίδα ότι οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συγκριτικά με τους στρατούς άλλων χωρών μιλούν περισσότερο αλλά οι ίδιες ενοχλούνται όταν άλλοι μιλούν για αυτές. Η ιστορία των  Ειδικών Διευθύνσεων Πολέμου είναι η μυστική ιστορία της Τουρκίας . Τα πραξικοπήματα είναι μια ειδική μέθοδος πολέμου που εφαρμόζουν οι μυστικοί στρατοί.