Η Ρωσία έτοιμη να δώσει κι άλλο φυσικό αέριο στη Τουρκία

Ο ρώσος υπουργός Ενεργείας Αλεξάντρ Νόβακ δήλωσε ότι η Ρωσία είναι διατεθειμένη να αυξήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου προς την Τουρκία εάν το ζητήσει η 'Αγκυρα και αν συναφθεί συμφωνία.

Onalert Newsroom
Η Ρωσία έτοιμη να δώσει κι άλλο φυσικό αέριο στη Τουρκία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ρώσος υπουργός Ενεργείας Αλεξάντρ Νόβακ δήλωσε ότι η Ρωσία είναι διατεθειμένη να αυξήσει τις προμήθειες φυσικού αερίου προς την Τουρκία εάν το ζητήσει η ‘Αγκυρα και αν συναφθεί συμφωνία.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους στη διάρκεια της επίσκεψής του στην τουρκική πόλη Καράζου της Μαύρης Θάλασσας, ανατολικά της Κωνσταντινούπολης, ο ρώσος υπουργός τόνισε ότι η Ρωσία έχει αυξήσει στο παρελθόν τις προμήθειες φυσικού αερίου προς την Τουρκία κατά την περίοδο του χειμώνα και ότι “εάν χρειαστεί και συναφθεί συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, είναι πιθανό να το πράξει και τώρα”.
 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μελάνια Τραμπ με τον Ρώσο απεσταλμένο Κιρίλ Ντμιτρίεφ στον Λευκό Οίκο
ΚΟΣΜΟΣ

Η Μελάνια Τραμπ ζητά «διαρκή» κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία – Συνάντηση με Ρώσους και Ουκρανούς αξιωματούχους στον Λευκό Οίκο

Η Αμερικανίδα Πρώτη Κυρία τιμήθηκε με το παράσημο του Τάγματος της Πριγκίπισσας Όλγας από τον Ουκρανό βουλευτή Νταβίντ Αραχαμία για την ανθρωπιστική της δράση