ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Νέο θρίλερ με την υγεία του

 
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Φόβους προκαλεί η ξαφνική ακύρωση εμφανίσεων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με παρατηρητές να εκφράζουν φόβους για την κατάσταση της υγείας του.

Χθες ήταν η εθνική γιορτή της Τουρκίας. Η ημέρα της επετείου της ίδρυσης του τουρκικού κοινοβουλίου το 1920.
Ο τούρκος πρωθυπουργός δεν συμμετείχε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μαυσωλείο του Κεμάλ στην Άγκυρα. Ως πρωθυπουργός θα έπρεπε να ήταν εκεί.

Το μεσημέρι εμφανίστηκε σε μια μικρή τελετή για παιδιά, όμως ακύρωσε και την επίσημη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοβούλιο από τον πρόεδρο της Βουλής.

«Αν ο πρόεδρος μας μου επιτρέψει το βράδυ δεν θα έρθω στη δεξίωση καθώς την επόμενη μέρα έχω πρόγραμμα στην Κωνσταντινούπολη» ανέφερε ο τούρκος πρωθυπουργός. Ο ίδιος έδειχνε καταβεβλημένος.

Ο Ερντογάν είχε ακυρώσει συναντήσεις του και το βράδυ της Κυριακής που είχε στην Άγκυρα και είχε παραμείνει στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη.
Πριν από 15 ημέρες είχε ανακοινωθεί πως ο τούρκος πρωθυπουργός ταλαιπωρούνταν  από κρυολόγημα. Όμως έχουν περάσει πολλές ημέρες και οι ακυρώσεις προγραμμάτων δεν ήταν κάτι που συνήθιζε ο Ερντογάν.
Το Νοέμβριο του 2011 ίδιος είχε χειρουργηθεί λόγω καρκίνου στο έντερο και η χειρουργική επέμβαση και το πρόβλημα είχαν ανακοινωθεί μετά, ενώ οι επισκέψεις του τούρκου πρωθυπουργού πραγματοποιούνταν στο νοσοκομείο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ερντογάν:»Όχι δεν έχω καρκίνο».Ποιος τον ρώτησε ευθέως

Aρρωστος ο Ερντογάν – Ακυρώθηκε η συνεδρίαση της κοιν. ομάδας