OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΚΟΣΜΟΣ

Τζιχαντιστές: «Εχθρός εντός των πυλών» για την Ευρώπη που ετοιμάζεται για πόλεμο

16/11/2015 - 08:11
Share on FacebookShare on Twitter

Βομβαρδισμοί από αέρος εναντίον του Ισλαμικού Κράτους γίνονται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πρόσφατα άρχισαν και οι Ρώσοι. Και χθες το βράδυ οι Γάλλοι έκαναν μια επίδειξη δύναμης με μαζικές αεροπορικές επιδρομές . Στο μεταξύ όμως ο εχθρός έχει ήδη εισβάλει στην Ευρώπη.
Η Γαλλία έχει 5 εκατομμύρια μουσουλμάνους. 16% των Γάλλων βλέπει θετικά την ISIS. 1000 Γάλλοι μάχονται με αυτή. 100 έχουν σκοτωθεί! Η Δύση ολόκληρη έκλεινε τα μάτια σ΄ όλα αυτά ,έχοντας ως προτεραιότητα την πτώση του Άσαντ! Για την οποία δημιούργησε και υποστήριξε αυτούς που τώρα σκοτώνουν εν ψυχρώ τους πολίτες της! Η Γαλλία απείλησε με κλείσιμο των συνόρων της,λίγο μετά από τις επιθέσεις. Μόνο που ο εχθρός έχει περάσει ήδη στο εσωτερικό της!

Δυστυχώς η στρατιωτική επίλυση της τρομοκρατίας των φανατικών ισλαμιστών δεν μπορεί να επιλυθεί μόνο με εναέριο πόλεμο. Κακά τα ψέμματα. Αυτή είναι η μία διαπίστωση. Η δεύτερη είναι ότι η όποια χερσαία επέμβαση θα είναι μια επιχείρηση με πολύ μεγάλο κόστος για όσους την επιχειρήσουν. Αλλά έτσι όπως τα κατάφερε η Δύση δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος δρόμος. Η “πολιτική μετάβαση” στη Συρία για την οποία υποτίθεται ότι συζήτησαν Ομπάμα και Πούτιν χθες στην Αττάλεια δεν μπορεί πλέον να γίνει χωρίς την “εκκαθάριση” της περιοχής από το καρκίνωμα των τζιχαντιστών. Το οποίο όμως έχει πλέον κάνει “μεταστάσεις” στην Ευρώπη.

Νέο λουτρό αίματος κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει . Αντιθέτως όλοι φοβούνται ότι σύντομα θα επαναληφθεί. Η Ευρώπη ολόκληρη ζει υπό καθεστώς τρόμου από το βράδυ της Παρασκευής. Και απ΄ αυτό το κλίμα οι μόνοι που αναμένουν …κέρδη είναι οι ακροδεξιοί πολιτικοί σχηματισμοί σ΄ όλη την Ευρώπη. Ο φόβος τους “τρέφει” και η άνοδός όλων αυτών των ακροδεξιών απόψεων είναι ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα για την Γηραιά ήπειρο.

Η Ευρώπη έχει την ατυχία να μην έχει ούτε έναν ηγέτη που θα μπορούσε με την προσωπικότητά του να αναλάβει πρωτοβουλίες για να αποκτήσει πρώτα απ΄ όλα η ΕΕ άποψη,φωνή,θέση και στρατηγική στο σοβαρότατο πρόβλημα ασφαλείας που έχει δημιουργηθεί . Που ήταν η Ευρώπη και η ΕΕ όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης στη Συρία; Ποια είναι η θέση της; Να επαναλαμβάνει σαν “παπαγαλάκι” ότι πρέπει να φύγει ο Άσαντ; Τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια που το φαινόμενο του ισλαμικού φανατισμού και της τρομοκρατίας θέριευε; Της χτύπησε τη πόρτα πάλι στο Παρίσι. “Έκλαψε”, “θρήνησε” η ευρωπαϊκή πολιτική ελίτ και μετά επέστρεψε στα …χρηματοπιστωτικά της ενδιάφεροντα.

Που είναι η Ευρώπη στο προσφυγικό ζήτημα; Μήνες τώρα…συζητάνε και ξανασυζητάνε αλλά επί της ουσίας τίποτα δεν κάνουν.Μόνο σχεδιάζουν που θα χτίσει ο καθένας τους φράχτες του! Και το αποκορύφωμα της “ευρωπαϊκής πολιτικής” είναι η επιλογή να “χαϊδέψουν” την Τουρκία μετατρέποντάς την ξεδιάντροπα από μέρος τους πρβλήματος σε …επιλογή λύσης. Ακριβής με τόσα δις που θα της δώσουν και σίγουρα αναποτελεσματικής.

Τα μαύρα σύννεφα πάνω από την Ευρώπη όλο και πυκνώνουν. Και όπως όλα δείχνουν η καταιγίδα δεν θ΄ αργήσει να ξεσπάσει. 

Tags: ΑΣΑΝΤΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣΣΥΡΙΑΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Related Posts

Ρουάντα
ΚΟΣΜΟΣ

Εκατοντάδες άμαχοι από την ΛΔ του Κονγκό περνούν στη Ρουάντα για να γλιτώσουν από τις μάχες – Αναφορές για βομβαρδισμούς

05/12/2025 - 21:25
Κύπρος - Χριστοδουλίδης
ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Aλλαγές σε πέντε υπουργεία

05/12/2025 - 20:24
Ουκρανία
ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Νέες συνομιλίες με Αμερικανούς στη Φλόριντα για τον τερματισμό του πολέμου

05/12/2025 - 19:27

Διαβάστε Επίσης

Εκατοντάδες άμαχοι από την ΛΔ του Κονγκό περνούν στη Ρουάντα για να γλιτώσουν από τις μάχες – Αναφορές για βομβαρδισμούς

Tiger: Η Αυστραλία μπορεί να στείλει τα 22 ελικόπτερα που αποσύρει στην Ουκρανία

Ενώσεις Στρατιωτικών Κρήτης: Νέες αντιδράσεις για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ – Κατέθεσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας

Κύπρος: Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Aλλαγές σε πέντε υπουργεία

F-35: «Η Τουρκία είναι λίγους μήνες μακριά από το να επιστρέψει στο πρόγραμμα», λέει ο Αμερικανός πρέσβης στην Άγκυρα

Ουκρανία: Νέες συνομιλίες με Αμερικανούς στη Φλόριντα για τον τερματισμό του πολέμου

Η Νορβηγία θα αγοράσει ακόμη δύο υποβρύχια από την Γερμανία και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Τουρκία δεν μπορεί να μπει στο SAFE – Το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να γίνει το ΑΣΣ»

Top News

Έφηβος στη Βρετανία για την εξάρτησή του από την κεταμίνη: «Ξεκίνησα στα 13, έφτασα να παίρνω 11 γραμμάρια την ημέρα»

«Προσοχή, Netflix»: Ξένοι αναλυτές για τις προκλήσεις και τους κινδύνους του mega-deal με τη Warner Bros

Κόνι Μεταξά - Τάσος Ξιαρχό: «Κάποιοι κρύβουν την πραγματικότητα για να αρέσουν στον κόσμο» υποστηρίζει η τραγουδίστρια

Οι αγρότες έχουν κόψει με μπλόκα 3 σημεία στην Αθηνών - Λαμίας: Δυόμιση ώρες παραπάνω το ταξίδι για Θεσσαλονίκη

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert