ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Ο Μεϊμαράκης ,οι απόστρατοι που τον «παρέσυραν» και οι κρίσεις που αποφύγαμε

Με την εκλογή Τσίπρα και η κυβέρνηση με τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου τουλάχιστον αποφύγαμε νέες κρίσεις στην ηγεσία των ΕΔ. Δεν είναι απλή εκτίμηση . Θα ήταν αναπόφευκτο μετά τα όσα είχε πει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μείμαράκης εναντίον του νέου Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη!

Υπονοούμενα για φακέλους, αναφορές σε “εισαγγελείς που αν ψάξουν κάτι θα βρουν” κι άλλα πολλά που θα έκαναν αδυνατη τη συνεργασία ενός πρωθυπουργού με τον Α/ΓΕΕΘΑ.

Οι πληροφορίες λένε ότι όλα όσα ανέφερε ο κ.Μεϊμαράκης προέρχονται από ενημερώσεις και εισηγήσεις ορισμένων απόστρατων. Δεν μπορεί βέβαια να αποτελεί δικαιολογία για έναν πολιτικό αρχηγό και μάλιστα επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι “παρασύρθηκε” από “εισηγήσεις αποστράτων”! Ειδικά όταν από εισηγήσεις των ίδιων ανθρώπων στο παρελθόν -όσο ήταν ΥΕΘΑ ο κ.Μεϊμαράκης- έχουμε…καεί. “Τσουρουφλιστεί” για την ακρίβεια.

Ελπίζουμε ότι τώρα που οι εκλογές πέρασαν οι τόνοι θα πέσουν και ο κ.Μεϊμαράκης θα κατανοήσει το λάθος που όσο κι αν δεν θέλει να το πιστέψει κόστισε …κάμποσα “ψηφαλάκια” . Στρατιωτικοί, απόστρατοι και εν ενεργεία θεώρησαν μέγιστη προσβολή προς τον θεσμό του Α/ΓΕΕΘΑ τα όσα είπε ο κ.Μεϊμαράκης για τον Αποστολάκη.

Δεν θα το πιστεύει γιατί οι απόστρατοι που του εισηγήθηκαν την μετωπική με τον Α/ΓΕΕΘΑ δεν θα του το έχουν πει. Επειδή πέρασε από το ΥΠΕΘΑ κι έχει …άκρες μπορεί να το διαπιστώσει.