Η ομάδα 3 Α απαντά στον Νίκο Παπαναστάση – «Είσαι κομματικός καθοδηγητής»

Απάντηση και ταυτόχρονα αντεπίθεση στο άρθρο του Νίκου Παπαναστάση από τους απόστρατους της ομάδας 3Α, δηλαδή τους Ακομμάτιστους Απόστρατους Αξιωματικούς.

Γράφουν λοιπόν στο Onalert:

Με την ΑΝΕΑΕΔ ασχοληθήκαμε τις πρώτες μέρες δημιουργίας αυτού του blog. Έκτοτε, ούτε είχαμε πρόθεση αλλά και ούτε διάθεση να καταναλώνουμε το χρόνο μας, αποπροσανατολίζοντας τους συναδέλφους από τα πραγματικά τους προβλήματα. Εξ άλλου, η μέχρι πρότινος ισχυρή ΑΝΕΑΕΔ, είχε τόσα πολλά μέλη (σήμερα δεν γνωρίζουμε πόσοι θα ανανεώσουν την ιδιότητα του μέλους), που όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο τι ακριβώς συμβαίνει. Μια όμως και ο Α’ Αντιπρόεδρός της, όπως και έτερο μέλος του ΔΣ, μας έκαναν την τιμή να ασχοληθούν μαζί μας, ξεκαθαρίζουμε σε αυτούς και μέσω αυτών σε κάθε ενδιαφερόμενο, τα παρακάτω:

• Όσο κι αν είναι δύσκολο στη συγκεκριμένη ηγετική ομάδα της ΑΝΕΑΕΔ να το αντιληφθεί, σε αυτό το Έθνος υπάρχουν και πολίτες που όταν αποφασίζουν να διαθέσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία των συναδέλφων τους, δεν αποβλέπουν σε κανένα προσωπικό όφελος! Πολιτικά όντα είμαστε όλοι, κομματικά στρατιωτάκια όμως, είσαστε πολύ λιγότεροι. Και φυσικά, σε μία Δημοκρατία είναι επιβεβλημένη η συμμετοχή όσον περισσότερων πολιτών στα κοινά. Μέσω των κομματικών σχηματισμών μπορεί ένα κράτος να οδηγηθεί στην ευημερία. Αυτό όμως ουδεμία σχέση έχει με το βίο και την πολιτεία της ομάδας που δυναστεύει αυτή την στιγμή την άλλοτε ανεξάρτητη και ακομμάτιστη ΑΝΕΑΕΔ.

• Ο κ. Παπαναστάσης και η παρέα του, εκ των πράξεων τους, επιβιβάστηκαν στην βάρκα της ΑΝΕΑΕΔ για να εκπληρώσουν τις κομματικές τους υποχρεώσεις, ώστε σήμερα να μπορούν να παρουσιάζουν τους τίτλους τους, με φωνή όλο συγκίνηση, στην ηγεσία του ΚΚΕ και στο κομματικό τους ακροατήριο, ή όπου αλλού τους καλέσει το κομματικό καθήκον. Όποιος σταθεί εμπόδιο σε αυτό τους το έργο πρέπει να εξοντωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμη και αν αυτός ο τρόπος περιέχει τραμπουκισμό, λεκτική βία, λάσπη και φασισμό.

• Στις μέχρι σήμερα παρεμβάσεις μας, θα διαπιστώσετε πως ασχολούμεθα αποκλειστικά με τα θέματα του Κλάδου μας, με τεκμηριωμένη πάντα άποψη. Δυστυχώς, αυτό ενοχλεί τους απανταχού νεροκουβαλητές του συστήματος (που βέβαια δεν είναι μόνο άτομα από τη συγκεκριμένη ομάδα), οι οποίοι επιτίθενται με κομματικά λάβαρα και αλαλαγμούς σπέρνοντας τόνους λάσπης γύρω τους. Αν προσέξετε στον «αντίλογό» τους, δεν υπάρχει ίχνος πρότασης, εκτός από ύβρεις και ξύλινα συνθήματα κομματικού παροξυσμού!

• Αν το πρόβλημα τους είναι η μη εμφάνιση των ονοματεπωνύμων μας σε προβεβλημένο σημείο θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι είναι οι τελευταίοι που μπορούν να το επικαλούνται αυτό. Αλήθεια η κομματική τους ΚΕΘΑ έχει πουθενά λίστα των μελών της; Η Επιτροπή Αγώνα που μοίραζε προκηρύξεις είχε ονοματεπώνυμο; Αντίθετα εμείς έχουμε ονοματεπώνυμα απλά είμαστε άσημοι και άγνωστοι στο σύνολο σχεδόν των συναδέλφων. Και αυτό διότι ούτε σε επιτελεία οποιουδήποτε κόμματος υπηρετήσαμε, ούτε σε κομματικά ευαγγέλια ορκιστήκαμε, ούτε υπουργικά γραφεία διαφεντεύαμε. Οποιουδήποτε κόμματος φυσικά!

Για τον λόγο αυτό έχει σημανθεί επιστράτευση των μελών του κομιτάτου των συντρόφων στην ΑΝΕΑΕΔ, με σκοπό την εκδήλωση μιας αισχρής έμπνευσης και κατάπτυστης υλοποίησης μαζικής επίθεσης, με τη μορφή άρθρων ρηχής ψευδοδιανόησης και λάσπης, κατά των παρεμβάσεών μας και της παρουσίας μας.

Ξεκίνησαν με το  γνωστό κομματικό καθοδηγητή κ. Παπαναστάση, ο οποίος προσπάθησε να παραπλανήσει και να αποπροσανατολίσει, με τη χρήση στερεότυπων, ξύλινων και αναχρονιστικών εκφράσεων του περιορισμένου κομματικού του λεξιλογίου. Το Νίκο Παπαναστάση, ο οποίος,  με μεθοδευμένο αποκλεισμό της μεγάλης μάζας των μελών στην ψηφοφορία για τη διαγραφή του, λόγω αντικαταστατικής δράσης στην ΑΝΕΑΕΔ, τελικώς δεν διαγράφτηκε, με την επικράτηση της «πλειοψηφίας της μειοψηφίας», στους συνολικώς 40 ψηφίσαντες περίπου. Και για να διασφαλιστεί, ακόμα και με αυτόν τον ελάχιστο αριθμό μελών, θετικό αποτέλεσμα, πέραν των μεθοδευμένων αποκλεισμών συμμετοχής της περιφέρειας, ορίστηκε Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ο σύντροφός του Γιάννης Ντουνιαδάκης, σημερινός υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, που με καμάρι στην ομιλία του είπε ότι μέσω της δράσης του στην ΚΕΘΑ, απέκτησε «συνεργασίες» σε φορείς αποστράτων! Το Νίκο Παπαναστάση, ο οποίος, αντί να ορθώσει τεκμηριωμένο λόγο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κλάδος μας, συνεχίζει να επιδίδεται σε ασύστολη εκπομπή λάσπης προς κάθε κατεύθυνση, γιατί μόνο αυτό ξέρει να κάνει.

Τη σκυτάλη εχθές πήρε ο έτερος διαφωτιστής Βαγγέλης Κιούσης, ο οποίος, αφού έμπλεξε την ορνιθολογία με τους αγώνες, μας μίλησε για δήθεν αγώνες στους οποίους συμμετέχει. Δεν ξέρουμε πως εννοεί τους αγώνες ο σύντροφος Κιούσης, αλλά εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε δει κάποια μορφή αγώνα και δράσης εκ μέρους του και εκ μέρους της «νέας» ΑΝΕΑΕΔ! Βλέπει λεκτική βία και τρομοκρατία στις παρεμβάσεις μας (;), αλλά καμία αντίστοιχη στις παρεμβάσεις του συντρόφου του Παπαναστάση!

Κύριοι του κομιτάτου της ΑΝΕΑΕΔ, είναι εμφανής ο πανικός σας, αλλά δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουμε, γιατί είστε αναπόσπαστο μέρος του συστήματος που κατηγορείτε!
Στηρίζετε το σύστημα γιατί χωρίς αυτό δεν θα υπάρχετε και καταστρέφετε ότι μπορεί να του αντισταθεί!

Αυτό κάνατε και στην ΑΝΕΑΕΔ!

Έτσι σας δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι δεν θα ασχοληθούμε άλλο μαζί σας γιατί δεν θα παίξουμε άλλο το παιχνίδι της εξουσίας που πολύ καλά συντηρείτε. Όσο και να προκληθούμε από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να σας δώσουμε άλλο βήμα λάσπης και αποπροσανατολισμού. Αντίθετα όποτε κρίνουμε σκόπιμο ότι πρέπει να ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας, για τα απαράδεκτα αλισβερίσια σας θα το κάνουμε. Εσείς το θλιβερό και υποταγμένο Δ.Σ δεν αξίζετε περαιτέρω προσοχής….Για μας ήταν και θα παραμείνει πρώτιστο μέλημα μας οι συνάδελφοι  και τα προβλήματά μας.!

ΟΜΑΔΑ Α.Α.Α.