OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

«Ο Αρχηγός, πρέπει να είναι μπροστάρης, όχι λοχίας υπηρεσίας»

06/03/2013 - 00:34
Share on FacebookShare on Twitter
Οι αντιστάσεις που βρίσκει ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος σε κάθε προσπάθειά του να εφαρμόσει την πολιτική “σκληρής πυγμής” που ζητά η κυβέρνηση και στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι ισχυρότερες απ΄ ότι ίσως υπολόγιζε. 

Από χθες και μετά από την αποκάλυψη του σήματός του από το Onalert, σχετικά με την συμμετοχή εν ενεργεία στρατιωτικών με στολή στη συγκέντρωση του Σαββάτου, δέχεται μαζικά πυρά από παντού.

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα σε ανακοίνωσή της , επισημαίνει ότι αυτό που φοβίζει την κυβέρνηση είναι το ζεστό χειροκρότημα των πολιτών που πάντα δίνουν στους απόστρατους. “Γιατί αν οι απόστρατοι χειροκροτούνται από τον λαό στις πορείες τους, μπορεί να φανταστεί ο καθένας, τι θα συμβεί, αν οι στρατιωτικοί με στολή βρεθούν στο δρόμο όπως ο υπόλοιπος λαός και με τα ίδια μ’ αυτόν αιτήματα”, γράφει η ανακοίνωση.

Όλη η ανακοίνωση της ΚΕΘΑ

“Γιατί άραγε δεν συμβιβάζεται η στολή με τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, εφόσον φέρεται αξιοπρεπώς και όπως προβλέπεται; Ειδικά τα εν ενεργεία στελέχη, που συμμετείχαν στην συγκέντρωση και την πορεία της 12ης Σεπ. 2012 επέδειξαν ωριμότητα και ευπρέπεια τέτοια, όση ακριβώς επιβάλλει η ιδιότητα τους. Με την απλή παρουσία τους διαδήλωσαν ενάντια στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και των οικογενειών τους, χωρίς «να ανοίξει μύτη», χωρίς έκτροπα! Με-τρη-με-να! Οργανωμένα!

Επομένως προς τι οι απαγορεύσεις του Α/ΓΕΕΘΑ;

Στόχος των απαγορεύσεων, που εκφράζουν προφανώς απόψεις και της πολιτικής ηγεσίας, είναι να μη κατέβουν τα εε στελέχη στο δρόμο, όπως ο υπόλοιπος λαός επιδεικνύοντας, με την στολή, την ιδιότητα τους! Γιατί αν οι απόστρατοι χειροκροτούνται από τον λαό στις πορείες τους, μπορεί να φανταστεί ο καθένας, τι θα συμβεί, αν οι στρατιωτικοί με στολή βρεθούν στο δρόμο όπως ο υπόλοιπος λαός και με τα ίδια μ’ αυτόν αιτήματα! Αυτό είναι που θέλει να αποφευχθεί με κάθε θυσία, η κυβέρνηση! Όπως θέλει όλο τον λαό τρομοκρατημένο έτσι θέλει και τα στελέχη φοβισμένα και τα απειλεί, ενώ αδιαφορεί ναι αδιαφορεί ότι έχουν πρόβλημα επιβίωσης!

Όμως στις δύσκολες στιγμές που περνούν, τα εν ενεργεία στελέχη περιμένουν να δουν τον ηγέτη τους μπροστάρη, όχι μεμψίμοιρο λοχία υπηρεσίας! Τα οικονομικά βάρη είναι δυσβάσταχτα. Το βασικό ζήτημα δεν είναι αν τα στελέχη φέρουν ή όχι στολή κατά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αλλά αν τα αιτήματα τους είναι δίκαια ή άδικα! Συνάδελφε! Μην επιτρέψεις να σε τρομοκρατούν! Μόνος κριτής είναι η συνείδηση σου.

ΣΜΙΞΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κωσταράκος: «Απαγορεύεται αυστηρά η στολή στη διαδήλωση». Διαβάστε το σήμα του

Κείμενο στρατιωτικών προς πολίτες: «Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα»!

Πως ο Κωσταράκος μ΄ ένα…»τιτίβισμα» κέρδισε τους απόστρατους!
 

Tags: ΚΕΘΑΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣΣΤΟΛΗΣΥΣΜΕΔΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ

Related Posts

e-ΕΦΚΑ
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών από 29 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου

25/12/2025 - 13:11
e-ΕΦΚΑ
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 22 έως 24 Δεκεμβρίου

20/12/2025 - 15:22
αυξήσεις
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Οι πληρωμές και φοροελαφρύνσεις σε συνταξιούχους, ενοικιαστές, ιδιοκτήτες και μισθωτούς το 2026 – Αύξηση μισθών και μείωση ΕΝΦΙΑ

20/12/2025 - 09:46

Διαβάστε Επίσης

KAAN: Παραδόθηκαν 10 κινητήρες F110 για τα τουρκικά μαχητικά – Σε εξέλιξη συνομιλίες για ακόμη 80

IRIS-T: Η Γερμανία παρέδωσε το ένατο σύστημα αεράμυνας στην Ουκρανία – Ετοιμάζει νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας

Το Ισραήλ αναγνώρισε ως ανεξάρτητο κράτος τη Σομαλιλάνδη, την αποσχισθείσα περιοχή της Σομαλίας

Γερμανία: «Δεν θα συμμετάσχουμε σε διεθνή δύναμη σταθεροποίησης της Γάζας»

AMRAAM-ER: «Πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για την πώληση 236 πυραύλων στη Δανία – Θα εξοπλίσουν τα συστήματα NASAMS

Ισραήλ: Δύο νεκροί από επίθεση Παλαιστινίου – Παρέσυρε 68χρονο και μαχαίρωσε μία 19χρονη

Συρία: Νεκροί από έκρηξη σε τέμενος της πόλης Χομς – «Απέλπιδα προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας»

Ο Ζελένσκι επιβεβαίωσε συνάντηση με τον Τραμπ στις 28 Δεκεμβρίου στην Φλόριντα: «Το ειρηνευτικό σχέδιο έχει συμφωνηθεί κατά 90%»

Top News

Άρης Μουγκοπέτρος: Το ατύχημα, οι followers, η κρίση στον γάμο του και η σύλληψη

Στέφανος Παπαδόπουλος: «Ευτυχία είναι να κοιμάσαι ήσυχος με τη συνείδησή σου» - Η νέα ανάρτηση μετά τη μήνυση στον Γιώργο Μαζωνάκη

Συνταγή για γκουζέρ, φουσκωτά τυροσουδάκια με τσένταρ

Ζελένσκι: «Στις 28 Δεκεμβρίου η συνάντηση με τον Τραμπ - Το ειρηνευτικό σχέδιο έχει συμφωνηθεί κατά 90%»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert