Ο στρατηγός των ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές

Υπάρχουν αρκετοί στρατιωτικοί που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις ευρωεκλογές. Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξαν πάνω τους οι δύο που επέλεξαν τη Χρυσή Αυγή για ευνόητους λόγους.

Μεταξύ των αξιωματικών που ζητούν την ψήφο των πολιτών είναι και ο Αντώνιος Λ. Βασιλείου Αντιστράτηγος (εα) – Πολιτικός Μηχανικός MSc  Διοίκηση Επιχειρήσεων
τ. Σύμβουλος ΟΑΣΕ επί Συμβατικών Εξοπλισμών (CFE), ο οποίος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μ΄ ένα κείμενο δήλωση εξηγεί τους λόγους της επιλογής του:

“Νοιώθω μεγάλη τιμή αλλά και ικανοποίηση που από τις τάξεις ενός δημοκρατικού και πατριωτικού κινήματος, θα εκπροσωπήσω την μεγάλη οικογένεια των στρατιωτικών, που τόσο πολύ αγνοήθηκε και λοιδορήθηκε μέχρι σήμερα, στον αγώνα και την προσπάθεια της για την αξιοπρέπεια και ανεξαρτησίας της παρτίδας μας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση χτίστηκε από τους οραματιστές της πάνω στην ισοτιμία των κρατών – εθνών. Δυστυχώς σήμερα η κατεύθυνση που έχει πάρει η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση  δεν έχει καμία σχέση με το όραμα αυτό, αλλά με τη δημιουργία μιας Ευρώπης της Γερμανίας.
Το διακύβευμα αυτών των ευρωεκλογών δεν είναι «ευρώ ή δραχμή» αλλά  η ανάκτηση και η διατήρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, η ανεξαρτησίας μας και η διαχείριση των εθνικών μας θεμάτων στον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα του φεντεραλισμού.
Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση της οποίας ο εθνικός εναέριος χώρος και τα εθνικά χωρικά ύδατα παραβιάζονται τουλάχιστον δυο φορές καθημερινά από μια χώρα την Τουρκία που επιθυμεί να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι δική μας υπόθεση και μπορούν να επιλυθούν αργά ή γρήγορα εκ των ενόντων και εφόσον το θελήσουμε εμείς. Οι εθνικές απώλειες είναι αβέβαιο αν ποτέ επιλυθούν, και δυστυχώς έχουμε πολλά παραδείγματα. Πόντος, Μικρά Ασία, Ανατολική Θράκη, Βόρειος Ήπειρος και κατεχόμενη Κύπρος. Όχι άλλο «Πάλι με χρόνια με καιρούς».
Παραλάβαμε από τους προγόνους μας υπερήφανο και ανεξάρτητο κράτος που κάθε γωνιά του ποτίστηκε με το αίμα τους. Έχουμε ιερή υποχρέωση να  μη παραδώσουμε στα παιδιά μας  μία γερμανική επαρχία.
Πιστεύω ότι είμαι ένας από αυτούς που ξέρουν καλά να σταθούν δυνατοί και όρθιοι στις Βρυξέλλες και έτσι όπως η οικογένεια μας γνωρίζει, το δηλώνουν η ιδιότητα μου, το φρόνημα μου και οι γνώσεις μου, το εγγυάται η σταδιοδρομία μου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το μόνο συμβόλαιο που με δεσμεύει είναι αυτό που υπέγραψα με την πατρίδα μας ως νεαρός Εύελπις. Είναι ο όρκος που έδωσα «Να φυλάττω πίστη εις την Πατρίδα, ……. Να υπερασπίζω με πίστη και αφοσίωση….. τας Σημαίας. Να μη τας εγκαταλείπω, μηδέ ν’ αποχωρίζομαι ποτέ απ’ αυτών».  «Ού Καταισχυνώ …»
Μας αξίζει μία καλλίτερη περίοδος ιστορίας.  
Υπάρχει και η άλλη πλευρά των στρατιωτικών…….”