OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

«Οι Ακομμάτιστοι Αξιωματικοί όργανο της κυβέρνησης» λέει η ΑΝΕΑΕΔ

02/06/2014 - 00:21
Share on FacebookShare on Twitter

Με επιστολή τους προς το Onalert ο πρόεδρος της ΑΝΕΑΕΔ Γιώργος Ροϊδης και ο γραμματέας Νικόλαος Καράκαλος απαντούν στο τελευταίο κείμενο των απόστρατων της ομάδας 3Α (Ακομμάτιστοι Απόστρατοι Αξιωματικοί). Κείμενο που είχε να κάνει με την παρουσία και την εκλογή σε κάποιες περιπτώσεις απόστρατων με ψηφοδέλτια κομμάτων. Δημοσιεύοντας το κείμενο απάντησης της ΑΝΕΑΕΔ έχουμε την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι ακόμη και η υποψία να παρουσιαστούν ως ίδιες οι περιπτώσεις των απόστρατων που επέλεξαν την Χρυσή Αυγή για να εκτεθούν ως υποψήφιοι με άλλους απόστρατους σε άλλα κόμματα μας βρίσκει αντίθετους. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου το ίδιο. Το ότι όλα είναι νόμιμα κόμματα δεν σημαίνει ότι θα πρεπει να μας κάνει να αγνοούμε την πραγματικότητα μέσα στην οποία ζούμε.

Η επιστολή απάντηση της ΑΝΕΑΕΔ:

Κύριε Καρβουνόπουλε

Επειδή δεν γνωρίζουμε τα πρόσωπα αυτών που υπογράφουν ως ομάδα ΑΑΑ και δεν μπορούμε να απαντάμε σε ανωνύμους λιβελογραφούντες, θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό, ώστε να πληροφορήσετε και τους αναγνώστες σας, ότι τα όσα γράφουν και υποστηρίζουν για την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ στο παραπλανητικό τους πόνημα οι επώνυμοι, αλλά ανώνυμοι για τους αναγνώστες, ΑΑΑ είναι και ψευδή και συκοφαντικά και κακόβουλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά αλώστε που επιτίθενται στην ένωση μας λασπολογώντας, πιστοί στην Γκεμπελική θεωρία ρίξε όση λάσπη μπορείς ώστε κάποια να κωλύσει.
Δική μας πεποίθηση είναι ότι, οι ανωνύμως αρθρογραφούντες ΑΑΑ, φοβούνται να εκτεθούν δημοσίως καθότι ο λόγος τους βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη λασπολογία.
Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη ομάδα επιλέγει την ανωνυμία για λόγους που αφορούν την μέχρι σήμερα διαδρομή της, είμαστε όμως σε θέση να αντιληφθούμε πως ο οποιοσδήποτε αυτή την στιγμή ήθελε να προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες στην κυβέρνηση, την πολιτική της και τις επιδιώξεις της, θα το έκανε μόνο ανωνύμως και επικαλούμενος το δήθεν του αδέσμευτου και ακομμάτιστου. 

Είχαμε βάσιμες υποψίες, οι οποίες όμως τείνουν να γίνουν κρατούσα άποψη, ότι η ομάδα ΑΑΑ λειτουργώντας ψευδεπίγραφα ως ακομμάτιστοι απόστρατοι Αξιωματικοί λειτουργεί στην πραγματικότητα ως κυβερνητικό εποχούμενο που στόχο δεν έχει αυτή καθαυτή την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ αλλά το κίνημα των αποστράτων και γι’ αυτό στοχοποιεί και προσπαθεί με πάθος και επιμονή να πλήξει έναν από τους πλέον ενεργούς φορείς αυτού του κινήματος, αυτόν της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Ένωση μας ήταν, είναι και θα παραμείνει, προς απογοήτευση των πολέμιών της, Αδέσμευτη, Ανεξάρτητη, Δυνατή και Μαχητική.

Διαβάστε ακόμη:

Ο απόστρατος που «στρατολογεί» στρατηγούς για την Χρυσή Αυγή

«Να εμπνευστούμε από τον αγώνα που κάνουν οι καθαρίστριες» – Ποιοι απόστρατοι το λένε

Tags: ΑΝΕΑΕΔΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ

Related Posts

e-ΕΦΚΑ
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών από 29 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου

25/12/2025 - 13:11
e-ΕΦΚΑ
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 22 έως 24 Δεκεμβρίου

20/12/2025 - 15:22
αυξήσεις
ΜΙΣΘΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Οι πληρωμές και φοροελαφρύνσεις σε συνταξιούχους, ενοικιαστές, ιδιοκτήτες και μισθωτούς το 2026 – Αύξηση μισθών και μείωση ΕΝΦΙΑ

20/12/2025 - 09:46

Διαβάστε Επίσης

Καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και λίγες τοπικές βροχές

Σαν σήμερα: Το 1966 το μη επανδρωμένο σοβιετικό διαστημόπλοιο «Λούνα 9» προσεδαφίζεται στη Σελήνη

Λιβύη: Συγκρούσεις των δυνάμεων του Χάφταρ με «ομάδες ενόπλων» στα σύνορα με τον Νίγηρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πριν τις 15 Φεβρουαρίου η συνάντηση με Ερντογάν – Έχουμε υποχρέωση να θωρακίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις»

Aarok: Η Naval Group θα αναπτύξει νέα ναυτική έκδοση του γαλλικού UAV για το αεροπλανοφόρο PANG

Ζελένσκι: «Η Ρωσία τηρεί την ενεργειακή κατάπαυση του πυρός – Εφικτή μια αξιοπρεπής και διαρκής ειρήνη»

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε εμπορική συμφωνία με την Ινδία – «Ο Μόντι συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο»

Πολωνία: Άγνωστο drone έπεσε σε στρατιωτική βάση στις 28 Ιανουαρίου

Top News

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Καταιγίδες, λασποβροχές, νοτιάδες και άνοδος της θερμοκρασίας από την Τετάρτη

Κύμα συμπαράστασης στην Ελένη Βουλγαράκη από παρουσιαστές μετά τη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα που προκάλεσε αντιδράσεις

Εξαφάνιση Λόρα: Νέα στοιχεία για την 16χρονη - «Ανταλλάξαμε 20 λέξεις, δεν θα αναγνώριζε τη φωνή μου» λέει ο ετεροθαλής αδερφός της

Κατερίνα Διδασκάλου - Της ξέφυγε στον «αέρα»: «Πώς να κάνει μια κακοποιημένη γυναίκα που ο άντρας της ξενοπηδ@#$»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert