Ποιοι αποτελούν τη Δημοκρατική Παρέμβαση το «κόμμα αποστράτων» νούμερο 2;

Διευκρινήσεις αλλά ακόμη όχι ονόματα μας δίνει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ . Πρόκειται για πολιτική κίνηση η οποία προήλθε από τις αποχωρήσεις μελών του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας ,του λεγόμενου κόμματος αποστράτων.

Αυτά τα πρώην μέλη του ΣΕΕ αποτελούν τον πυρήνα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, χωρίς όμως ακόμη να έχουν “αποκαλυφθεί” τα ηγετικά πρόσωπα της κίνησης. Η πρώτη της ανακοίνωση λοιπόν δίνει διευκρινήσεις αλλά αναμένουμε και τα υπόλοιπα.

Η ανακοίνωση:

«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων τα οποία με μεγάλη αλλά όχι ανεξήγητη ευκολία είτε κατατάσσουν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο είτε την φέρουν να καθοδηγείται από αποστράτους τα ονόματα των οποίων έχουν απασχολήσει κατά καιρούς, δηλώνουμε τα παρακάτω:
Ο μοναδικός πολιτικός χώρος στον οποίο κινείται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι αυτός που πηγάζει από την αγάπη για την Πατρίδα.
Η προσήλωση μας στη Δημοκρατία φαίνεται για όποιον γνωρίζει να διαβάζει απλά Ελληνικά στη διακήρυξη μας.
Το όριο της σχέσης μας με τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται, είναι ο σεβασμός στην ιστορία του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας και μόνο. Δεν αναζητούμε αρχηγούς.Δεν έχουμε αρχηγούς.  Απευθυνόμαστε στους Ελληνες πατριώτες από κάθε τάξη και επάγγελμα και τους οποίους τους καλούμε να ενημερωθούν κλείνοντας τα αυτιά και τα μάτια στους κάθε λογής υπηρέτες ντόπιων και ξένων συμφερόντων.
Στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ μπορούν να ενταχθούν όλοι όσοι, ανεξάρτητα ιδεολογικής απόχρωσης, πιστεύουν ότι αυτό το οποίο ζει σήμερα το Ελληνικό Έθνος πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ.
Δεν λυπούμαστε που ενοχλούμε. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και πολύ πιο έντονα.»

Διαβάστε ακόμη:

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας: Ο Αναστάσιος Φαραντάτος απαντά σε κατηγορίες και φήμες


Νέα πολιτική κίνηση στρατιωτικών!