«Συμμοριτοπόλεμος» ο Εμφύλιος λένε οι «θεσμικοί» απόστρατοι! Συμφωνεί ο Αβραμόπουλος;

Ο πρόεδρος της επίσημης,θεσμικής και διαχρονικά προστατευόμενης Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού , η Ένωση η οποία στηρίζεται διαχρονικά από το ΥΠΕΘΑ , η Ένωση στην οποία με το ζόρι πληρωναν   όλα τα στελέχη του στρατού, αποκαλεί μέσω του προέδρου της τον Εμφύλιο Πόλεμο που μάτωσε τη χώρα συμμοριτόπολεμο!

Ο πρόεδρός της ,σχετικά πρόσφατα εκλεγμένος , ο υποστράτηγος ε.α Ευάγγελος Δανιάς στην εφημερίδα που εκδίδει η ΕΑΑΣ -οι περικοπές φαίνεται δεν έχουν επηρεάσει την έκδοση εφημερίδας την εποχή των ιστοσελίδων- στην πρώτη παράγραφο του κειμένου του που αποτελεί και το κύριο άρθρο της γράφει:

Ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος γνωστός πάνω απ΄ όλα για τις μετριοπαθείς απόψεις του ,συμφωνεί με όσα γράφει ο κ.Δανιάς; Κι επειδή είναι δικαίωμα του καθενός να έχει την άποψή του και για το πως λέγεται ο Εμφύλιος θα επισημάνουμε ότι μπορεί να το κάνει αλλά όχι λαμβάνοντας οποιαδήποτε μορφής στήριξη  από το ΥΠΕΘΑ ή όποια άλλη παροχή.

Αν ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ επιθυμεί να κάνει πολιτική μέσω της εφημερίδας που εκδίδει η ένωση ας το κάνουν με δικά τους έξοδα κι όχι με την στήριξη  του ΥΠΕΘΑ το οποίο θα πρέπει να πάρει θέση για όσα γράφονται. Και δεν είναι μόνο το άρθρο του κ.Δανιά.

Στην ίδια εφημερίδα δημοσιεύεται και η ομιλία του κεντρικού ομιλητή της εκδήλωσης στο Γράμμο. Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Ο κ. Αβραμόπουλος ο οποίος όπως και προκάτοχοί του προστάτευσε τις θεσμικές Ενώσεις από την δικαιολογημένη αγανάκτηση των μελών τους όταν οι περικοπές έπεφταν …χαλάζι χωρίς καμία αντίδραση, καλό θα είναι να εξηγήσει στον κ.Δανιά ποιο είναι το καθεστώς λειτουργίας της ΕΑΑΣ. Εκτός αν στο ΥΠΕΘΑ συμφωνούν με τον “συμμοριτοπόλεμο”. Με Αβραμόπουλο υπουργό δεν το πιστεύουμε…

Διαβάστε ακόμη:

Οι βρυκόλακες που θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία με αίμα

Ο Εμφύλιος ο Α/ΓΕΣ και οι «χαρούμενοι δοσίλογοι»

«Ιχνηλάτες» του Γράμμου στα χνάρια του εμφυλίου