Τι απαντά ο Φράγκος σ΄ όσους τον ρωτούν για την «πρόταση να ενταχθεί στο Επικρατείας της ΝΔ»

“Δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση για να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ”,απαντούσε ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος σ΄ όσους δημοσιογράφους επικοινώνησαν από χθες μαζί του. Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ δεν έχει κανένα λόγο να κρατά μυστική μια τέτοια πρόταση. Συνεπώς φαίνεται ότι η πολυαναμενόμενη πρόταση για την οποία πολλά γράφονται και λέγονται από χθες δεν θα γίνει .

Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει στο Onalert.gr ο στρατηγός Φράγκος έχει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και ορκισμένους εχθρούς. Κι αν οι πρώτοι προέρχονται από διαφορετικούς πολτικούς χώρους ,οι δεύτεροι “εντοπίζονται” κυρίως στον χώρο της ΝΔ. Δεν γνωρίζουμε πως συμβαίνει αυτό,αλλά είναι η πραγματικότητα.

Από χθες το πρωί πάντως δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον χώρο της ΝΔ ενημερώνοντας πως δεν θα υπάρξει πρόταση στον στρατηγό. Χωρίς να υπάρχει κάποια εξήγηση. Κάποιοι “κύκλοι” υποστήριζαν ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα,αλλά η αλήθεια είναι ότι το θέμα συζητήθηκε. Απλά δεν επικράτησαν όσοι ήθελαν την υποψηφιότητα Φράγκου.

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και το ερώτημα για το ποιες ήταν οι προθέσεις του Επίτιμου Α/ΓΕΣ. Πολλοί στην ΝΔ φοβόντουσαν ότι θα εισέπρατταν αρνητική απάντηση και γι΄ αυτό έλεγαν ότι δεν έπρεπε να το ρισκάρουν. Θα έλεγε όχι σίγουρα ο στρατηγός; Δεν παίρνουμε κι όρκο…

Διαβάστε ακόμη:

«Πακέτο» μ΄ έναν πρύτανη ο πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

«Γη και ύδωρ» για να μπει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο στρατηγός Φράγκος -Τι εισηγούνται στον Σαμαρά