Η επιστροφή Λαμπρόπουλου στο ΥΠΕΘΑ και η αποχώρηση Δαβάκη – Τι ειπώθηκε

Λυπημένος αλλά ευτυχής αποχώρησε από το ΥΠΕΘΑ ο μέχρι χθες υφυπουργός του Θανάσης Δαβάκης.

Η επιστροφή Λαμπρόπουλου στο ΥΠΕΘΑ και η αποχώρηση Δαβάκη – Τι ειπώθηκε

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λυπημένος αλλά ευτυχής αποχώρησε από το ΥΠΕΘΑ ο μέχρι χθες υφυπουργός του Θανάσης Δαβάκης. Λυπημένος για την αποχώρηση και ευτυχής για τα πολύ θερμά λόγια με τα οποία τον αποχαιρέτησαν Αβραμόπουλος και Γεννηματά.

Ο κ.Δαβάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αναγνωρίζοντας ότι ήταν αυτός που του εμπιστεύθηκε υπουργικό πόστο σε 20 χρόνια κοινοβουλευτικού βίου.

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος είναι γνωστό ότι είναι λιγομίλητος. Το επιβεβαίωσε και στην τελετή παράδοσης παραλαβής.

Η επιστροφή του στο ΥΠΕΘΑ γίνεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τις ΕΔ τα στελέχη τους και τους απόστρατους. Κι αν διατηρήσει τις αρμοδιότητες του Δαβάκη γνωρίζει ότι θα έχει πολύ δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσει.

Οι φωτογραφίες του Νίκου Παναγιωτόπουλου από την επιστροφή Λαμπρόπουλου και την αποχώρηση Δαβάκη.

Διαβάστε ακόμη:

Η μάχη Λαμπρόπουλου με τους φυγόστρατους καλλιτέχνες και οι “βόμβες” που έχει να αντιμετωπίσει

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ