Προετοιμάζεται η Κυπριακή Αστυνομία για τον αγώνα ΑΕΛ – Φενερμπαχτσέ

Οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας θα λάβουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στο ΓΣΠ, μεταξύ της ΑΕΛ και της τουρκικής Φενερμπαχτσέ

Προετοιμάζεται η Κυπριακή Αστυνομία για τον αγώνα ΑΕΛ – Φενερμπαχτσέ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας θα λάβουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στο ΓΣΠ, μεταξύ της ΑΕΛ και της τουρκικής Φενερμπαχτσέ, για την 3η αγωνιστική του τρίτου ομίλου του UEFA Europa League, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Οι 1140 Τ/κ φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ θα αφιχθούν από τα κατεχόμενα με λεωφορείο, πριν την προσέλευση των οπαδών της ΑΕΛ, είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, προσθέτοντας ότι τα λεωφορεία και οι επιβάτες θα ελέγχονται στα οδοφράγματα και αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, θα λαμβάνονται άμεσες αποφάσεις από το κέντρο κρίσεως.

Ανέφερε εξάλλου πως υπάρχει επικοινωνία με συγκεκριμένο πρόσωπο, όπου δίνονται οδηγίες και προς τους Τ/κ οπαδούς για τον τρόπο που θα πρέπει να συμπεριφερθούν και τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Αυστηροί έλεγχοι θα γίνονται στους οπαδούς και των δυο ομάδων κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, ενώ ανάλογα μέτρα θα ληφθούν και κατά την αποχώρηση τους.

Όπως είπε εκπρόσωπος της Αστυνομίας με δεδομένο ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο μέσο της Κυπριακής Προεδρίας, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ομαλή διεξαγωγή του και την ίδια ώρα επισημαίνεται ότι “θα υπάρχει αποφασιστικότητα στη λήψη μέτρων για οποιουσδήποτε θα τολμήσουν να παρεκτραπούν”.

Πηγή – Σίγμα 

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

φρεγάτα ΕΛΛΗ
ΓΕΝ

Η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» σε συνεκπαίδευση με το Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» της Κύπρου [pics, vid]

Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης, η φρεγάτα «ΕΛΛΗ» και το ΠΑΘ «ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ» εκτέλεσαν γυμνάσια επικοινωνιών, προχωρητικών ελιγμών και διοικητικής μέριμνας.