OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Χιμάρα: Βουλευτής του Ράμα κατηγορείται για υφαρπαγή ελληνικής περιουσίας

14/05/2018 - 10:30
Share on FacebookShare on Twitter

Για πλαστογραφία εγγράφων ιδιοκτησίας και διαφθορά κατηγορείται βουλευτής του Σοσιαλιστικού κόμματος, ο οποίος είχε τοποθετηθεί από την κυβέρνηση του Έντι Ράμα, ως επικεφαλής της Επιτροπής Ελέγχου Τίτλων Ιδιοκτησίας σε τίτλους ιδιοκτησιών Ελλήνων στους Δρυμάδες. 

Η δικαστική αρχή σοβαρών εγκλημάτων έχει αναλάβει την ποινική έρευνα κατά του βουλευτή του SP μετά την υποβολή αναφοράς εναντίον του για υπεξαίρεση 11 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Η αναφορά υποβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 από, ελληνικής καταγωγής, κάτοικο της περιοχής, στο γραφείο της Εισαγγελίας, κατηγορώντας τον βουλευτή για τον τρόπο απόκτησης του ακινήτου.Η ιδιοκτησία του βουλευτή, που είναι πάνω από 11 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα γης στους Δρυμάδες, τέθηκε υπό αμφισβήτηση μετά από δημόσια κατηγορία ότι αυτή η γη αποκτήθηκε μέσω κατάχρησης εξουσίας.

Η ιδιοκτησία είναι μέρος μιας μεγαλύτερης έκτασης με τίτλους ιδιοκτησίας που παραχωρήθηκαν στην οικογένεια της κατοίκου, σύμφωνα με το νόμο7501/1994 που φέρεται να μεταφέρεται αρχικά μεταξύ πολιτών και αργότερα ανταλλάχθηκε στον βουλευτή για δύο διαμερίσματα και τρία γκαράζ. Αφού, έγινε ιδιοκτήτης ο βουλευτής το πούλησε σε δικηγορική εταιρεία που ανήκει στον πατέρα του στην τιμή των 30 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που εφερε στο φως το βαλκανικό περισκόπιο η συνολική έκταση των 11 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων η οποία μεταβιβάσθηκε στην εταιρεία «Hyseni & Associates»,αυτή έχει συνάψει επιχειρηματικό συμβόλαιο με την εταιρεία κατασκευών «IonianOlea» και αναμένεται να επωφεληθούν από τα αμφιβόλου ιδιοκτησίας ακίνητα με εκατομμύρια ευρώ, μια υπόθεση που εμπλέκει άμεσα τον βουλευτή, καθώς η διερεύνηση των τίτλων ιδιοκτησίας ήταν το έργο της TaskForce, που βρίσκονταν υπό την καθοδήγησή του.

Ο βουλευτής απέρριψε τους ισχυρισμούς, υπογραμμίζοντας ότι το ακίνητο που αγόρασε δεν ήταν αυτό που λέει η κάτοικος της περιοχής, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκεται υπό απαλλοτρίωση. Ο βουλευτής του Σοσιαλιστικού κόμματος ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα που είχε το ακίνητο, αφού, όπως είπε, δεν το αγόρασε απ’ ευθείας από την οικογένεια της κατοίκου.

Πηγή: Himara.gr 

Tags: ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ

Related Posts

FPV drones
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Την μονάδα παραγωγής FPV drones του 316 ΣΠΤΧ επισκέφτηκε παραμονή Χριστουγέννων [pics]

24/12/2025 - 11:16
Δένδιας - Κίμων
ΥΕΘΑ

FDI «Κίμων»: Η ύψωση της ελληνικής σημαίας – Δένδιας: Η ένταξη των τεσσάρων φρεγατών δημιουργεί το ισχυρότερο Ναυτικό που είχε ο Ελληνισμός

18/12/2025 - 16:09
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας για Υπαξιωματικούς: Φέρνουμε νομοσχέδιο που σέβεται το κύρος και τον ρόλο που πρέπει να παίξουν

18/12/2025 - 10:32

Διαβάστε Επίσης

Το Ισραήλ αναγνώρισε ως ανεξάρτητο κράτος τη Σομαλιλάνδη, την αποσχισθείσα περιοχή της Σομαλίας

Γερμανία: «Δεν θα συμμετάσχουμε σε διεθνή δύναμη σταθεροποίησης της Γάζας»

AMRAAM-ER: «Πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για την πώληση 236 πυραύλων στη Δανία – Θα εξοπλίσουν τα συστήματα NASAMS

Ισραήλ: Δύο νεκροί από επίθεση Παλαιστινίου – Παρέσυρε 68χρονο και μαχαίρωσε μία 19χρονη

Συρία: Νεκροί από έκρηξη σε τέμενος της πόλης Χομς – «Απέλπιδα προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας»

Ο Ζελένσκι επιβεβαίωσε συνάντηση με τον Τραμπ στις 28 Δεκεμβρίου στην Φλόριντα: «Το ειρηνευτικό σχέδιο έχει συμφωνηθεί κατά 90%»

Ο Δένδιας απάντησε στην Τουρκία: «Η Ελλάδα δεν απειλεί κανένα αλλά υπερασπίζεται την κυριαρχία της» [vid]

Ρούτε: «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το NATO – Θα παραμείνουν στη Συμμαχία και στην Ευρώπη»

Top News

Άρης Μουγκοπέτρος: Το ατύχημα, οι followers, η κρίση στον γάμο του και η σύλληψη

Στέφανος Παπαδόπουλος: «Ευτυχία είναι να κοιμάσαι ήσυχος με τη συνείδησή σου» - Η νέα ανάρτηση μετά τη μήνυση στον Γιώργο Μαζωνάκη

Συνταγή για γκουζέρ, φουσκωτά τυροσουδάκια με τσένταρ

Ζελένσκι: «Στις 28 Δεκεμβρίου η συνάντηση με τον Τραμπ - Το ειρηνευτικό σχέδιο έχει συμφωνηθεί κατά 90%»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert