Αυτός είναι ο Έλληνας που μάχεται στο πλευρό των Κούρδων κατά του ΙΚ – ΦΩΤΟ

Δεν είναι ένας ο Έλληνας που πολεμάει στο πλευρό των Κούρδων στη Συρία κατά του “Ισλαμικού Κράτους”. Σε κάθε περίπτωση ένας Έλληνας που γεννήθηκε στην Αθήνα μίλησε με έναν δημοσιογράφο και αποκάλυψε  ότι “δεν θα επιστρέψει εάν δεν απελευθερωθεί η Ράκκα και δεν εξαλειφθεί ο φασισμός του ISIS”.

Ο Έλληνας που πολεμάει στο πλευρό των Κούρδων, στη Ράκκα της Συρίας, ενάντια στους τζιχαντιστές του “Ισλαμικού Κράτους”, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Yeni Ozgur Politica”.

O Ιβάν, όπως είναι το όνομά του, λέει ότι γεννήθηκε στην Αθήνα δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης : «Για εμένα το να πολεμάω τον φασισμό στο πεδίο της μάχης είναι ένα όνειρο που είχα από παιδί».

Αποκαλύπτει πως πριν φύγει από την Ελλάδα, υποσχέθηκε σε Κούρδους φίλους του πως δε θα επιστρέψει εάν δεν απελευθερωθεί η Ράκκα και δεν εξαλειφθεί ο φασισμός του ISIS.

Ο δημοσιογράφος υπογραμμίζει πως καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ο Ιβάν δεν κατεβάζει το όπλο του και έχει πάντα το δάκτυλο στη σκανδάλη σύμφωνα με το ant1news.gr.

Δεν είναι ο μόνος Έλληνας που πολεμάει στο πλευρό των Κούρδων, καθώς είναι πολλές οι αναφορές για μαχητές από την Ελλάδα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου.