Έφυγε από τη ζωή ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κόης

Το Πυροσβεστικό Σώμα πενθεί από σήμερα το απόγευμα, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα παιδιά του, ο πρώην αρχηγός, Ανδρέας Κόης.

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κόης

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Το Πυροσβεστικό Σώμα πενθεί από σήμερα το απόγευμα, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα παιδιά του, ο πρώην αρχηγός, Ανδρέας Κόης.
Ο Ανδρέας Κόης άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.
Ο θάνατος του πρώην αρχηγού του Π.Σ., έχει προκαλέσει θλίψη στους αξιωματικούς και απλούς πυροσβέστες, καθώς σε όλη του την καριέρα ήταν πάντα κοντά τους, με το χαμόγελο, στην πρώτη γραμμή, μάχιμος μέχρι το τέλος, ενώ διακρινόταν για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την εντιμότητά του.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

AW139
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Tρία νέα ελικόπτερα Leonardo AW139 παρέλαβε η Πολιτική Προστασία και το Πυροσβεστικό Σώμα – Τα χαρακτηριστικά τους

Τα ελικόπτερα AW139 προορίζονται για αποστολές μεταφοράς προσωπικού, εναέριου συντονισμού επιχειρήσεων, έρευνας και διάσωσης και αεροδιακομιδών.

Εύβοια - Πυροσβεστική
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροσβεστική για σεισμούς στην Εύβοια: Σε εξέλιξη η διασπορά των πυροσβεστικών δυνάμεων – Δεν υπάρχουν κλήσεις για σοβαρά συμβάντα

Όπως τονίζεται από την Πυροσβεστική, το Πυροσβεστικό Σώμα παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξη της κατάστασης και παραμένει σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.