Ειδικός φρουρός αυτοκτόνησε με το πιστόλι του σε μπαρ στο Μενίδι

Μπροστά στα μάτια πολλών θαμώνων μπαρ, στο Μενίδι, αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του πιστόλι 28χρονος ειδικός φρουρός, που υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙΑΣ δυτικής Αττικής. Το περιστατικό, που προκάλεσε σοκ στους αυτόπτες μάρτυρες, συνέβη γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, ο ειδικός φρουρός διασκέδαζε με παρέα στο μπαρ. Κάποια στιγμή η παρέα του έφυγε, ενώ εκείνος παρέμεινε στο μαγαζί. Ξαφνικά όμως, ενώ χόρευε, έβγαλε το υπηρεσιακό του περίστροφο, το οποίο έφερε μαζί του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Λίγο αργότερα, έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και ασθενοφόρο, με το οποίο μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου υπέκυψε γύρω στις 6 το πρωί.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, ο 28χρονος είχε σοβαρά προσωπικά προβλήματα, λόγω ασθενείας στενού συγγενικού του προσώπου, καθώς και συναισθηματικής φύσεως ζητήματα, στα οποία αποδίδεται η πράξη του.

Από τις ίδιες πηγές διευκρινίστηκε ότι είχε υποβληθεί, όπως προβλέπεται απο τον κανονισμό, πριν απο δύο χρόνια, στα σχετικά ψυχολογικά τεστ, τα οποία πέρασε με επιτυχία, ωστόσο για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση και έρευνα.