Η ΟΝΕΧ Technologies σε σεμινάριο της αμερικανικής πρεσβείας

 Η ΟΝΕΧ Technologies συμμετείχε σε σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε από το Εμπορικό Τμήμα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα με τίτλο «Δημιουργία εσόδων & τεχνολογίες ανίχνευσης λαθραίων» στις 29 Φεβρουαρίου, όπως ανακοινώθηκε στην πρόσφατη δημοσίευση της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Ο Σύμβουλος Εμπορικών Σχέσεων της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Bryan Larson υποδέχτηκε πάνω από 50 αντιπροσώπους, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των εκπροσώπων 5 Αμερικανικών εταιρειών: της ΟΝΕΧ Technologies, της Authentix, της Oracle Hellas, της S2 Global και της SAS.

Ομιλητής εκ μέρους της ΟΝΕΧ Technologies ήταν ο κος Λάμπρος Φώτος, Executive Business Consultant και η παρουσίαση του είχε τίτλο «Δημιουργία Εσόδων από τη λειτουργία των κινητών μονάδων ανίχνευσης ZBV – Διεθνείς και Ελληνικές μελέτες περιπτώσεων»

Στο σεμινάριο παρέστησαν πολλά μέλη του Δημόσιου Τομέα, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να μάθουν από πρώτο χέρι για αποδοτικές και προσανατολισμένες στο αποτέλεσμα λύσεις.