Κύπρος: «Κόψιμο» εκπομπής με καλεσμένο τον Νότη Σφακιανάκη ζητά το ΑΚΕΛ!

Μόνο το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής του κρατικού καναλιού, στάθηκε αρκετό ώστε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ζητήσει να μη βγει ποτέ στον αέρα!

Κύπρος: «Κόψιμο» εκπομπής με καλεσμένο τον Νότη Σφακιανάκη ζητά το ΑΚΕΛ!

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μόνο το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής Τετ-αΤετ του κρατικού καναλιού, με φιλοξενούμενο τον Νότη Σφακιανάκη στάθηκε αρκετό ώστε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ζητήσει το “κόψιμό” της και να μη βγει ποτέ στον αέρα!

Ο Νότης Σφακιανάκης κατόρθωσε λοιπόν να διχάσει και το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου και μάλιστα προτού καν παίξει ολόκληρη η εκπομπή του κρατικού καναλιού ΡΙΚ, καθώς μόνο ένα μικρό απόσπασμα των δηλώσεών του στον παρουσιαστή της εκπομπής, Τάσο Τρύφωνος στάθηκαν αρκετό για να εξοργίσει την ηγεσία του αριστερού ΑΚΕΛ. 

Διαβάστε για ποιον λόγο το κόμμα ζητά από την κρατική τηλεόραση να “κόψει” την συγκεκριμένη εκπομπή στο newsit.com.cy

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελλάδα - Κύπρος - Αίγυπτος
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ελλάδα – Αίγυπτος – Κύπρος: «Ταχεία και ενιαία αντίδραση» απέναντι σε κοινές απειλές – Νέα δεδομένα και ψυχρολουσία για την Τουρκία

Η Κοινή Δήλωση μετά τη τριμερή συνάντηση αποτυπώνει τη μετάβαση της τριμερούς συνεργασίας σε ένα περισσότερο επιχειρησιακό μοντέλο

Τσελίκ
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ομέρ Τσελίκ για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο: «Κανείς δεν μπορεί να στείλει μήνυμα στην Τουρκία μέσω επιδείξεων ισχύος»

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν εξέφρασε, επίσης, την αντίθεση της Άγκυρας στην άρση του εμπάργκο όπλων από τις ΗΠΑ στην Κύπρο