ΟΝΕΧ: Διαρκής & αξιόπιστη λύση για την Πολεμική Αεροπορία

 Η ΟΝΕΧ με συνέπεια και αξιοπιστία συνεχίζει την επιτυχημένη υποστήριξη της Πολεμικής Αεροπορίας στον τομέα των αεροπορικών λιπαντικών, αποδεικνύοντας εμπράκτως τις δυνατότητες υποστήριξης που διαθέτει στον Αεροπορικό Κλάδο, καθώς και την ικανότητά της να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του Σώματος.

Η ΟΝΕΧ από το 2009 με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τις άρτιες προσφορές της, την έγκαιρη παράδοση, τη διαθεσιμότητα υλικών και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές παρέχει διαρκή υποστήριξη στην ΠΑ με χημικά κάθε τύπου για το σύνολο των αεροσκαφών της, κατέχοντας πλειοψηφικό μερίδιο αγοράς στον εν λόγω τομέα.

Η εταιρεία πρόσφατα προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία για τον εφοδιασμό λιπαντικών, που θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη επειγουσών πτητικών αναγκών και αναγκών συντήρησης των αεροσκαφών Canadair τύπου CL-215.

Το Canadair CL-215 είναι ένα Καναδικό αμφίβιο αεροσκάφος, κατασκευασμένο αποκλειστικά για ρόλους αεροπυρόσβεσης και ειδικά σχεδιασμένο να επιχειρεί σε χαμηλές ταχύτητες με μεγάλο φορτίο στις άσχημες συνθήκες που δημιουργούνται από τις δασικές πυρκαγιές. Σήμερα, τα ελληνικά CL-215 επιχειρούν εκτός από αποστολές αεροπυρόσβεσης, αποστολές έρευνας και διάσωσης σε όλη την Ελλάδα.