Στο κόκπιτ ρώσικου μαχητικού πάνω απο το Καλίνινγκραντ! ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη Δημοσίευση – 2015-04-21 13:37:32
Τελευταια Ενημέρωση – 2015-09-24 15:37:32
Με αφορμή τα 28 ρωσικά μαχητικά που βρίσκονται στη Συρία και του ρώσους να ανεβάζουν την θερμοκρασία όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλα και στην Ευρώπη μετα απο απειλές οτι θα αναπτύξουν Ισκαντέρ στο Καλίνινγκραντ, ξαναδημοσεύουμε το παρακάτω θέμα.  Πλέον οι πιλότοι των ρωσικων μαχητικών εχουν μάλλον πολλά να πουνε…

Όλοι μας θα έχουμε αναρωτηθεί τι γίνεται και τί λένε οι πιλότοι ενός μαχητικού κατα την διάρκεια πτήσης, πόσο μάλλον ενός ρωσικου μαχητικου.

Το παρακάτω βίντεο μας δίνει ενα μικρό παράθυρο στις επιχειρήσεις των Ρώσων πάνω απο το Καλίνινγκραντ. Το Καλίνινγκραντ ειναι ενας μικρός ρωσικός θύλακας ανάμεσα στην Πολωνία και την Λιθουανία στη Βαλτική. Η περιοχή αυτή συνορεύει με τα εδάφη των μελών του NATO και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ είναι γεωγραφικά αποκομμένη από το υπόλοιπο τμήμα της Ρωσίας.

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη διεξάγουν πτήσεις καθημερινά, απο την Ρωσία σε αεροπορικές βάσεις του Καλινινγκραντ όπου κατοικούν 1 εκατομμύριο Ρώσοι και Ρωσόφωνοι.

Αρκετά στρατιωτικά αεροσκάφη, ανάμεσα τους και τα Su27 Flankers που έρχονται αντιμέτωπα συχνά με αεροσκάφη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ πάνω απο την Βαλτική, απογειώνονται απο την βάση του Τσερνυακχοβσκ στο κέντρο του Καλινινγκραντ.
Αξίζει να σημειώσουμε οτι συνήθως τα ρωσικα αεροσκάφη χρησιμοποιούν την βάση του Τσχκαλοβσκ, που μπορεί να φιλοξενήσει βομβαρδιστικά αλλα και αεροσκάφη επιτήρησης, ωστόσο η στρατιωτική βάση ειναι κλειστή αυτη την περίοδο.

Σύμφωνα με μετάφραση που εχει γίνει απο χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, το βίντεο εξηγεί οτι αφου βεβαιωθούν οτι τα δυτικά σύνορα της μητέρας πατριδας ειναι ασφαλές, οι Ρώσοι πιλότοι επαιδεύονται για την περίπτωση μάχης και διεξάγουν πολλαπλές εξόδους καθημερινά.

Ειναι αλήθεια οτι οι συνεντεύξεις δεν δείχνουν και κάτι το απίθανο, ωστόσο αυτο που δείχνει το βίντεο ειναι οι επιχειρήσεις πάνω απο το Καλίνινγκραντ, κάτι που δεν βλέπουμε και πολύ συχνά!

The Aviationist
Απόδοση – OnAlert