Στρατιωτικές Σχολές 2017: Εκτιμήσεις για τις βάσεις και αποτελέσματα ΠΚΕ

Οι υποψήφιοι του 2ου επιστημονικού πεδίου των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών φέτος πάντως είναι οι πλέον τυχεροί των πανελλαδικών εξετάσεων, πεδίο στο οποίο ανήκουν και αρκετές Στρατιωτικές Σχολές καθώς μάλλον αναμένεται πτωτική τάση στις βάσεις για το 2017. Ακολουθούν οι νέες πληροφορίες όσον αφορά τα αποτελέσματα των ΠΚΕ για τους υποψήφιους ΣΣΑΣ, ΣΑΝ και Πολεμική Αεροπορία καθώς επίσης ορισμένοι χρήσιμοι σύνδεσμοι.

Τονίζεται ότι το δεύτερο πεδίο περιλαμβάνει τμήματα 121 Πανεπιστημίων, 92 ΤΕΙ, 13 Στρατιωτικές Σχολές, 2 Σχολές Εμπορικού Ναυτικού, 2 Εκκλησιαστικές Σχολές, 2 Αστυνομικές και 2 Πυροσβεστικές Σχολές.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα των ΠΚΕ:

Από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων ανακοινώνεται:

Η κατάσταση των ακατάλληλων υποψηφίων στις ψυχομετρικές δοκιμασίες (μέχρι και 30/06/2017) είναι η ακόλουθη,δείτε την ΕΔΩ.

Επίσης, η κατάσταση των διακοψάντων υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις (μέχρι και 30/06/2017) ΕΔΩ.

Ακόμα, η κατάσταση των ακατάλληλων υποψηφίων στις ψυχομετρικές δοκιμασίες της ΑΣΥΕ (μέχρι και 30/06/2017). Πατήστε εδω

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Αθλητικών Δοκιμασιών Ομάδων Α και Β

Αναρτήθηκαν και οι καταστάσεις με τα αποτελέσματα των Αθλητικών Δοκιμασιών για τους υποψήφιους των Ομάδων Α και Β της ΣΑΝ που παρουσιάστηκαν στη ΣΣΕ την 29/6/2017 και 30/6/2017 αντίστοιχα.

Οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει ΣΙ/ΙΠΤ και κρίθηκαν ως ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ να ενημερωθούν από τη ΔΑΕ για το πρόγραμμα των περαιτέρω εξετάσεων.

Αποτελέσματα της Ομάδας Α ΕΔΩ.

Αποτελέσματα της Ομάδας Β ΕΔΩ.

Ακόμα . Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Διαγωνισμό Επιλογής Υποψηφίων ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ Ακαδημαϊκού Έτους 2017 – 2018 που αφορά την Πολεμική Αεροπορία ΕΔΩ.

    Ακόμα περισσότερα για τις Στρατιωτικές Σχολές ΕΔΩ.