Τι λέει η ΕΑΑΣ για την παραχώρηση του Στρατοπέδου ¨ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ¨

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) υποστηρίζει την θεσμοθετημένη μέχρι πριν την τελευταία ανακοίνωση στις 8 Μαρτίου 2017, παραχώρηση των 52.360 τ.μ. από τα οποία 27.000 τ.μ.θα διατίθεντο για κοινόχρηστους χώρους-αλσύλλια-πλατείες και 25.000 τ.μ.οικοδομήσιμων για την κατασκευή οικιών προς όφελος των Στρατιωτικών και προγραμματίζει για το θέμα αυτό διάφορες συναντήσεις – ενημερώσεις.

Παρακάτω η ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.), σχετικά με την παραχώρηση του Στρατοπέδου “Παύλου Μελά”, ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ:

«Φέρεται σε γνώση των μελών της Ε.Α.Α.Σ., σχετικά με την παραχώρηση του Στρατοπέδου ¨ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ¨, ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ, στον ομώνυμο Δήμο τα παρακάτω:

Επειδή απ’ τα παραπάνω συμπεραίνεται διαφοροποίηση της πάγιας θέσης του ΤΕΘΑ, από τα ανακοινωθέντα που αφορά στα 83 διαμερίσματα που ανακοινώθηκε ότι παραχωρούνται απ’ τον Δήμο διάσπαρτα, αντί της έκτασης των 52.360 τ.μ. που προβλεπόταν και προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του ΤΕΘΑ αλλά και των στελεχών ε.ε. και ε.α. του Στρατού Ξηράς, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού:

  1. Συνάντηση με τον κ. ΥΕΘΑ
  2. Άμεση ενημέρωση του Δ.Σ./ Ε.Α.Α.Σ. από τον Δντή του ΤΕΘΑ
  3. Ενημέρωση του κ. Α/ΓΕΣ απ’ το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ., που πραγματοποιήθηκε κατά τη συνάντηση της 20ης Μαρτίου2017
  4. Άμεση ενημέρωση του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. απ’ τον Δντή της ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ.
  5. Ενημέρωση του Συντονιστικού Συμβουλίου των Ε.Α.Α για συντονισμό ενεργειών
  6. Ανάρτηση των ανωτέρω στην ιστοσελίδα της Ε.Α.Α.Σ. και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και την εφημερίδα ‘’ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ’’ της Ένωσης.

Η ΕΑΑΣ στηρίζει το πρόγραμμα του ΥΠΕΘΑ για χρήση χώρων προς όφελος του προσωπικού, στη βάση της εξυπηρέτησης και ικανοποίησης της οφειλόμενης διαβίωσης των ε.ε. συναδέλφων, για την απόδοσή τους στην επαύξηση της μαχητικής τους ισχύος επ’ ωφελεία της Πατρίδας μας.»