OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Βίτσας: Τι είπε για τα F-16 και τις ρυθμίσεις για τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις

20/10/2017 - 19:43
Share on FacebookShare on Twitter

O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και την Ειδική Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Καλλιόπη Παπαλεωνίδα, παρέστησαν, σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στην τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα.

Ο ΑΝΥΕΘΑ στο χαιρετισμό που απηύθυνε επισήμανε το γεγονός ότι οι σχολές μονίμων υπαξιωματικών γίνονται τριετούς φοίτησης και αναβαθμίζεται η παρεχόμενη εκπαίδευση. Έδωσε συγχαρητήρια στους σπουδαστές για την επιλογή τους και τους ευχήθηκε με επιτυχία να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και καλή πορεία στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το θέμα της αναβάθμισης των F-16, σημείωσε, ότι «το ζήτημα της ανάγκης αναβάθμισης του μεγαλύτερου μέρους του στόλου των μαχητικών αεροσκαφών, είναι ένα αίτημα των Ενόπλων Δυνάμεων, εδώ και χρόνια που έρχεται αυτή η κυβέρνηση και το κάνει πραγματικότητα». Και πρόσθεσε: «Όταν μιλάμε για την αναγκαιότητα επενδύσεων από το εξωτερικό και το εσωτερικό, πρέπει συγχρόνως να μιλάμε για συνθήκες ασφάλειας και κυριαρχίας. Και συγχρόνως να απαιτούμε – σαν η τελευταία αλλά και η πρώτη χώρα της Ευρώπης σε μια ασταθή περιοχή, η οποία έχει σταθερότητα και είναι και πομπός ειρήνης – βοήθεια, όχι με την έννοια της επαιτείας αλλά με την έννοια ότι όπως εμείς βοηθάμε την Ευρώπη, έτσι και αυτή πρέπει να συμπαραστέκεται στην Ελλάδα».

Σε ερώτηση για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ και τις ρυθμίσεις για τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις, ανέφερε ότι αυτό την Τετάρτη θα έρθει στην Ολομέλεια της Βουλής, μαζί με το άρθρο που αφορά τον συνδικαλισμό, με ορισμένες αλλαγές, με βάση και τις συζητήσεις που έχουν γίνει. «Εκείνο, είπε, που έχει σημασία είναι τα ίδια τα στελέχη να αντιληφθούν την ουσία και τη σοβαρότητα αυτού του άρθρου, γιατί αυτοί θα το αξιοποιήσουν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Μπορούν να το αξιοποιήσουν για ευεργετικούς λόγους για τις Ένοπλες Δυνάμεις και πάντοτε με δεδομένο ότι η επιχειρησιακή ανάγκη είναι πάνω από όλα, μπορούν όμως και να το καταστρέψουν».

Tags: F-16ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ F-16ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΘΑΠΟΕΣΠΟΜΕΝΣΣΜΥ

Related Posts

Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10
Uncategorized

Συναγερμός στην Ακρόπολη με δύο τραυματίες από κεραυνό

17/04/2019 - 17:17
Uncategorized

Τοποθετήθηκε το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

17/04/2019 - 14:59

Διαβάστε Επίσης

Μυημένοι στους Patriot οι Έλληνες αναχαιτιστές – Ιδανικοί για βαλλιστικούς πυραύλους οι PAC-2 GEM

Καιρός σήμερα: Συνεχίζεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης – Βροχές στα δυτικά και βόρεια

Σαν σήμερα: Το 1916 ο Άλμπερτ Αϊνστάιν δημοσιεύει τη Θεωρία της Σχετικότητας

Νετανιάχου: «Το Ιράν δεν μπορεί πλέον να εμπλουτίζει ουράνιο και να κατασκευάζει βαλλιστικούς πυραύλους»

Λίβανος: Έκκληση για εκεχειρία με το Ισραήλ – Εκτός λειτουργίας υποσταθμός ηλεκτρικής ενέργειας

Δένδιας για την κατάρριψη ιρανικών πυραύλων από ελληνικούς Patriot στη Σ.Αραβία: «Είμαι περήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις»

Γκιουλέρ για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Η Τουρκία είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο»

Νέα «έφοδος» Δένδια: Επισκέφθηκε θαλάμους νεοσυλλέκτων στο 625 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού στα Ιωάννινα [pics]

Top News

Η Ντέμι Μουρ εύχεται «χρόνια πολλά» στον Μπρους Γουίλις για τα γενέθλιά του: Η φωτογραφία αγκαλιά με την εγγονή του

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Αγαπώ το Παρίσι παράφορα» - Το άλμπουμ του ταξιδιού της στην «πόλη του φωτός»

Ιωάννα Τούνη: Είμαι αληθινή, ειλικρινής και προσπαθώ πάντα να κάνω το σωστό και αυτό μου είναι αρκετό

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μέσα σε 5 μέρες χτύπησα το πόδι και το κεφάλι μου, έπαθα αλλεργικό σοκ και παραμορφώθηκα

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert