Χρυσή Αυγή: Στο Ρούπελ οι υπερασπιστές χαιρετούσαν «δωρικά»; Μόνο αυτό δεν έχουν πει!

Τα όσα αποκαλύπτονται για τη δράση της Χρυσής Αυγής κανονικά δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν. Τουλάχιστον όσους γνωρίζαμε την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής και το τι ακριβώς υποστήριζε από την εποχή του 0,2%. Οι υπόλοιποι ίσως να είχαν μέχρι πρόσφατα το άλλοθι της άγνοιας. Αλλά αυτό πια δεν υπάρχει.

Φακελώματα πολιτών, παρακολουθήσεις ,στρατιωτική εκπαίδευση -γιατί άραγε- διαστρέβλωση της ιστορίας και κυρίως ψέμμα. Πάρα πολύ ψέμμα.

Οι ίδιοι που μιλουσαν στις συγκεντρώσεις τους για “παπαδαριά” , δεν είχαν διστάσει να πάνε σε …διαδήλωση χριστιανικών οργανώσεων έξω από θέατρο και να τους υποστηρίξουν “κατεβάζοντας καντήλια” και “αγίους”!

Προσπαθούν να πείσουν ίσως και τους εαυτούς τους ότι ο χαιρετισμός τους που άσχετα αν τον χρησιμοποιούσαν αρχαίοι Έλληνες, έχει γίνει σήμα κατατεθέν του ναζισμού παραπέμπει στον Δωρικό χαιρετισμό και όχι στον Χιτλερ! Ακούσαμε χθες τα απίστευτα. Ότι Έλληνες στρατιωτικοί οδήγησαν στρατιώτες σε μεγάλες νίκες στο Έπος του 40! Το μόνο που μένει να μας πουν είναι ότι οι ηρωϊκοί υπερασπιστές των οχυρών Ρούπελ όταν βγηκαν απ΄ αυτά για να παραδοθούν χαιρέτησαν …δωρικά τους ναζί!

Η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε πολιτικά να έχει αποδομηθει. Αλλά ήταν τετοια η απαξίωση των “παραδοσιακών” κομμάτων που ούτε αυτό δεν μπόρεσαν να κάνουν. Άφησαν θυμωμένους και απεγνωσμένους ανθρώπους να πιστέψουν ότι η ΧΑ είναι …η τιμωρία. Και έδωσαν την ευκαιρία σ΄ όσους χρόνια τώρα είχαν “βολευτεί” ,μετά τη χούντα, σ΄ ένα από τα δύο πρωην μεγάλα κόμματα να βρουν την “πολιτική” τους έκφραση σε μια οργάνωση που οι αποκαλύψεις για τη δράση της πληθαίνουν.

Τα “μαύρα διαλείμματα” στην πολιτική μας ιστορία δεν ήταν λίγα. Άλλα διήρκησαν πολύ κι άλλα ήταν σύντομα. Η Χρυσή Αυγή αν δούμε ψύχραιμα τη πορεία της ,πως αντιδρά στα δυσκολα και τι λέει μοιάζει να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Τα υπόλοιπα κόμματα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να την περάσουν στη πρώτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ναζιστικός χαιρετισμός. Οι ανοησίες των «νοσταλγών» και η αλήθεια για την προέλευσή του

O αρχαίος μαίανδρος και η σβάστικα.Αλήθειες,ψέμματα και εκμετάλλευση