Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

97% των στρατιωτικών λένε ότι "καμία κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματά μας"

11.07.2014 | 00:01
Σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση που έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών το αρνητικό για τις κυβερνήσεις ποσοστό σε σχέση με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για τα προβλήματα των στρατιωτικών είναι “σταλινικό”. 97% εξέφρασε αρνητική άποψη.

Η ΠΟΕΣ σε έγγραφό της προς την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αναφέρει:

Σας κοινοποιούμε τα αποτελέσματα της κλειστής δημοσκόπησης, που διενήργησε η Ομοσπονδία μας, με θέμα το ενδιαφέρον των Κυβερνήσεων για τους Έλληνες στρατιωτικούς.

Στη δημοσκόπηση έλαβαν μέρος 2.383 άτομα και απάντησαν στο ερώτημα:

Πιστεύετε ότι οι μέχρι τώρα Κυβερνήσεις ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για τα καθημερινά προβλήματα των στρατιωτικών και αναζήτησαν λύσεις μετά από διαβούλευση μαζί τους;

Σύμφωνα με τα προκύψαντα στοιχεία, από τις απαντήσεις του ικανού στατιστικού δείγματος, γίνεται αντιληπτή η πεποίθηση που διακατέχει συνολικά τους Έλληνες στρατιωτικούς ότι οι μέχρι τώρα Κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρθηκαν για τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, αναζητώντας λύσεις μετά από διαβούλευση μαζί τους".

Διαβάστε ακόμη:


"Ρήγμα" στους απόστρατους - "Εδώ και τώρα αναδρομικά" ζητούν οι απόστρατοι του ΣΞΑυτό είναι το έγγραφο "αξιολόγησης" που φέρνει απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις!
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ